zonne warm water voor camping- baden

Bij het kamperen, kan men baden door een zonneboiler paneel aan een douchezak. Of u nu op een camping met een douche en je wilt gewoon om energie te besparen of je uit in de woestijn omdat er geen douches, zonne-energie warm water op de camping is een makkelijke manier om een ​​snelle, warme douche te krijgen,. Solar Hot Water Bag; door een dunne zonnepaneel een geïsoleerde zak, kan het water worden verwarmd door de zon. Zonne warm water zakken voor camping zijn voorzien van een hanger en een mondstuk. Dit is hoe ze werken: in de ochtend, vullen de zak met drinkbaar water. Zet het uit de hele dag in de volle zon met het zonnepaneel aan direct zonlicht. Tegen het eind van de middag, zal het water in de zak heet zijn. Doordat de zak is geïsoleerd, zal weinig warmteverliezen optreden. Hang de zak ergens boven je hoofd en laat het mondstuk naar beneden. U zult hebben een warme, zij het snelle douche. U kunt het proces de volgende dag te herhalen, zodat u een warme douche te nemen elke dag dat je kamp. Solar warm water zakken bieden zon-verwarmd water voor een snelle, warme douches. Zonder de douche te gebruiken, kunt u duurzaam kamperen met behulp van een zonne-douche met warm water zak.