zachte hout

Naaldhout bomen worden geacht de bomen die kegels zijn. De meeste mensen herkennen ze als dennenbomen, maar er zijn verschillende types. Alle naaldhout bomen, echter achter een zeer kleverige sap dat heel moeilijk uit kleding en uit de huid te krijgen zijn. U kunt terpentine of verfverdunner, maar er is een andere optie.

• Giet zuiveringszout en baby-olie in de palm van je hand. Baby-olie kan worden opgehaald bij bijna elke supermarkt;. • Meng het samen tot het maakt een pasta en wrijf het over de kleverige delen van je handen en armen;. • Spoel uw handen en was ze met regelmatige zeep om zich te ontdoen van de olie achtergelaten.

Het vermijden van Sap Van Naaldhout Trees

Volgende keer, vergeet niet om een ​​paar handschoenen te dragen voor de behandeling van een naaldhout boom. Om het sap af van de rest van je lichaam te houden, dragen broek en een shirt met lange mouwen. Wanneer deze krijgen sap op hen kunt u dezelfde toepassing als hierboven gebruiken voordat gooien ze in de was. Houd sap uit je haar door koppelverkoop it up en het dragen van een hoed. Sap van zachthout bomen is veel gemakkelijker te spoelen voordat het gedroogd hard.