weinig ruimte? probeer dan een niet-traditionele muur boom

Als opvoeder en professionele freelance schrijver, Laurie Bloomfield heeft een Master’s Degree in Language Education. Haar publicatie portfolio bevat honderden artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals home improvement, doe het zelf projecten en landschapsarchitectuur, evenals financiën, opvoeding en onderwijs. Ze biedt een hoge kwaliteit artikelen, variërend van traditionele tot hedendaagse onderwerpen in zowel print en digitale formaten.

Sommige kerstversiering zijn gewoon te groot om uit te verlaten van uw plan. De steeds belangrijker kerstboom is een van hen. Elke vakantie seizoen we gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat we een soort boom om te laten zien en te versieren voor de feestdagen. Als je merkt dat je moe van de traditionele groenblijvende boom zijn gegroeid en zijn op zoek naar een unieke versie van dit klassieke Kerstmis element, overwegen het ophangen van een muur boom. Een muur van de kerstboom vereist minder vloerruimte, is makkelijk op te zetten en neer te halen, en kan worden gemaakt om het even welke sfeer u wilt maken in uw huis te passen.

Pom-pom Muur Boom

Maak een pom-pom muur boom met een kleine zelfklevende klittenband en een assortiment van pom-poms van uw lokale stof of ambachtelijke winkel. Kies verschillende kleuren en maten om uw boom interessanter te maken. Met behulp van een potlood, licht trek uw boom vorm op de muur. Knip je klittenband in de juiste maat voor uw pom-poms. Bevestig één kant van de band te tekenen en de andere kant aan de achterkant van uw pom-poms. Druk ze op de muur en je bent klaar.

Garland Muur Tree

Met wat tissue krans van uw lokale dollar op te slaan, kunt u een unieke en budgetvriendelijke muur boom in een mum van tijd te creëren. Trekken uit een zig-zag boom ontwerp op de muur ruimte. Bevestig het einde van je krans tot de bovenkant van de boomgrens, en vervolgens draai de krans zoals u het papier vast aan de uiteinden van de takken. Overweeg de aanschaf van uw Garland in een niet-traditionele kleur aan een meer grillige effect te creëren.

Stof Muur Tree

Op zoek naar een mooie boom display met bijna geen inspanning in het verfraaien van het? Leer uw lokale stof winkel en koop een paar meters van uw favoriete vakantie patroon. Trek uw boom vorm op sommige kraftpapier en knip de sjabloon met een schaar. Trace de vorm op uw stof en je hebt een goed gedetailleerd, perfect ingericht boom gekregen. Gebruik wat klittenband om het te beveiligen om uw muur en je bent klaar voor de vakantie bent!

Vertoningsplank Muur Tree

Deze muur boom kan een beetje meer moeite en tijd om te bouwen, maar het is de moeite waard. Je zult een aantal smalle berichten van hout nodig, alles in afnemende lengtes. Je moet ook een aantal kleine plankdragers van uw lokale hardware winkel. Gebruik een waterpas en een liniaal om het hout lengtes aan uw muur te beveiligen met gelijke ruimtes tussen hen. Stel je vakantie thema snuisterijen op de planken om een ​​one-of-a-kind kerstboom te creëren.

Branch Clipping Muur Tree

Als je het geluk hebt in een gebied om te wonen zijn waar de branche knipsels zijn gemakkelijk te vinden, krijgen buiten en het verzamelen van een dozijn stukken die je kunt gebruiken om een ​​natuurlijk ogende boom te creëren. Snijd de tak knipsels, zodat de lengtes geleidelijk in omvang afnemen. Gebruik een foto opknoping systeem om de takken aan de muur en in minder dan een middag, dan heb je het buitenleven hebben gebracht in uw vakantie sfeer. Andere optie? Gebruik drijfhout als je woont aan het strand.

Holiday Lights Muur Tree

Met een koord of twee vakantie verlichting kunt u een lichtgevende muur boom die elke ruimte zal ophelderen creëren. Gebruik een potlood en yard-stick op te sporen van een driehoekige vorm van een kerstboom op uw muur. Gebruik zelfklevende klittenband om een ​​set van uw vakantie lichten vast te zetten aan de lijntekening. Als u een tweede set handige, vul in het interieur van de boom, het bevestigen van de lichten in een criss-cross patroon door het midden ruimte. Indien nodig, vergezeld van een verlengsnoer om uw verlichting en steek de stekker in.