vervangen houten omheining panelen in 5 stappen

Het vervangen van houten schutting panelen is een project dat een paar uur van uw tijd zal duren, afhankelijk van hoeveel u moet vervangen. Gebroken of beschadigd houten schutting panelen kan een doorn in het oog zijn en dienen als een handig middel om te ontsnappen voor een huisdier of een vroegrijp kind. Daarom is het belangrijk om ze te repareren zo snel als je kunt. Het volgende zal u een aantal tips over hoe u uw schutting panelen te vervangen in vijf stappen.

Stap 1: Verwijder Gebarsten of beschadigde panelen

De eerste stap is om de beschadigde panelen te verwijderen. Om dit te doen, verwijdert u de schroeven of, als ze worden bevestigd aan de horizontale balk met nagels, gebruik dan een wonder bar om de nagels uit te wrikken. U kunt ook proberen hameren de achterzijde van het paneel om een ​​kloof tussen haar en de balk bloot te leggen. Dan kunt u past het wonder bar in en wrikken uit het beschadigde stuk.

Stap 2: Meet de Replacement Piece

Gebruik het meetlint om de lengte van het houten paneel bepaalt. De vervanging stuk zal hebben om het exact overeenkomen in grootte. Met de vaardigheid zaag te snijden op de gewenste lengte. Veel houten omheining panelen hebben beide bovenste hoeken geknipt in een hoek van 45 graden. De vaardigheid zaag kan zorgen voor dit als uw hekwerk vereist.

Stap 3: Bepaal waar de vervanging stuk mount

Nu bent u klaar om de eerste vervangende houten paneel te monteren. Met het meetlint, bepalen de afstand tussen elke omheiningspaneel. Snijd twee kleine stukjes hout gelijk aan de afstand tussen de panelen. Positioneer deze precies zoals u houden van de vervangende panel. Gebruik de twee kleine stukjes als gids. Terwijl de vervanging paneel tegen de balken, zet de twee kleine meting stukken, een aan beide zijden, tussen het nieuwe paneel en ofwel aangrenzend paneel. Op deze manier weet u precies waar u het nieuwe paneel te positioneren. Markeer de horizontale balk met een potlood aan weerszijden van het nieuwe paneel.

Stap 4: Boor gaten

Gebruik twee schroeven of spijkers per balk om het paneel vast te houden, waardoor een totaal van vier bevestigingspunten. Houd het paneel tegen de balken en krijg de verticale positie rechts door met een kleine lengte van hout boven op de panelen. Houd rekening met de horizontale positie met de vorige cijfers die u hebt gemaakt. Vervolgens markeren waar de panel snijdt de balken. Als je het in positie te houden, maken vier kleine pilot gaten met behulp van de schroevendraaier en een kleine boor, en zorg ervoor dat boren in de balken ook.

Stap 5: Monteer het paneel

De piloot gaten geboord en de verticale en horizontale positie ingesteld, preset vier schroeven of spijkers in het paneel net genoeg zodat de uiteinden gaan uitsteken. Plaats het paneel in de juiste positie. De uiteinden van de schroeven of spijkers moeten passen in de vooraf ingestelde gaten in de balken. Schroef in en slagen op de bovenste twee schroeven of spijkers halverwege doe dan hetzelfde voor de onderste twee. Zodra u zeker weet dat het goed is ingesteld, volledig stel de schroeven of spijkers.

Je hebt net vervangen door een houten hek paneel. Als er meer die aan vervanging toe, herhaalt u de vermeld voor elk stappen. Als uw afrastering is gekleurd of geschilderd, kunt u voor een pre-verf of vlekken op de panelen, zodat u niet hoeft te doen na het feit.