vervang een geïsoleerde glas-eenheid in een schroef-type sjerp

een geïsoleerd glas eenheid ter vervanging is erg makkelijk voor een doe-het-zelf huiseigenaar als het binnen een soort schroef sjerp. Door jezelf vervanging van dit apparaat kunt u honderden dollars besparen door niet te hoeven een aannemer om het te doen huren. Hier is een eenvoudige manier om dit project snel en gemakkelijk te doen.

Verwijder het raam van zijn plaats en beginnen af ​​te wrikken uit de kast. Gebruik een kleine koevoet of een metalen plamuurmes en werken ze heen en weer voorzichtig naar de haltes wrikken.

Stap 1: Verwijder Venster en wrikken uit Stops

Probeer het isolatieglas eenheid met een mes te verwijderen en snijd de breeuwen aan de onderzijde van het raamkozijn. U kunt geluk te krijgen en dit zal werken. Zo niet, dan moet u het glas breken.

Stap 2: Snijd Caulking

Bedek het raam met een stuk karton en tik met een hamer totdat het glas breekt. Verwijder elk stuk van glas met de koevoet en plamuurmes. Verwijder de oude stopverf ook.

Stap 3: Glas van de Onderbreking

Breng een strook van siliconen breeuwen naar het raam sjerp. Stel het nieuwe stuk van isolatieglas eenheid in de sjerp. Plaats de haltes op de randen van het glas en bevestig met 3/4 inch brad nagels. Vervang het venster in de oorspronkelijke positie.

Stap 4: Vervang isolatieglas Unit