veiligheidsrisico’s je uitzicht

CJ Edwards is een professionele freelance schrijver genesteld in de schilderachtige heuvels van Pennsylvania, en is in de vroege stadia van het ontwerpen van haar toekomstige woning.

Denk je dat je huis is een veilige haven voor u en uw gezin? Nou ja, wilt u misschien eens na te denken. Hoewel we niet willen te denken van onze huizen zo eng en gevaarlijk, de waarheid is dat ieder van ons op zijn minst een aantal veel voorkomende gevaren voor de veiligheid in ons huis. Sommigen van hen zijn vrij duidelijk, terwijl anderen u misschien verrassen.

onderwerpen

Gelukkig voor u, we zijn allemaal over de veiligheid hier. En sinds juni is de Nationale Maand van de veiligheid, we hebben samen een kleine lijst van enkele van de meest over het hoofd gezien indoor veiligheidsrisico’s die kunnen worden op de loer in uw huis te zetten.

Schoonmaakproducten

Elke ouder kan je vertellen dat het schoonmaken van producten aan de top van de lijst voor indoor veiligheidsrisico’s. Bijna alle schoonmaakmiddelen bevatten giftige chemische stoffen die zeer gevaarlijk zijn voor kinderen en huisdieren kunnen zijn. Toen mijn kinderen klein waren, ik hield mijn schoonmaakmiddelen op een hoge plank, maar u kunt ook uw reinigingsproduct kast te vergrendelen.

Het schoonmaken van producten kunnen ook gevaarlijk zijn voor volwassenen, als goed. Om jezelf veilig te houden, nooit mengen schoonmaakmiddelen elkaar en nooit verwijderen van de labels. Ook, alleen gebruik maken van schoonmaakmiddelen in een goed geventileerde ruimte om het risico op het inademen van dampen te minimaliseren. (Of probeer je hand op het maken van je eigen veilige en groene schoonmaakmiddelen)

Trap

Uw trap kan een van de grootste indoor veiligheidsrisico’s in uw huis. Een tumble de trap af kunnen ernstig letsel veroorzaken of zelfs fataal zijn. De eerste stap om dit te voorkomen is ervoor te zorgen dat er niets op de trappen die dan kunnen worden geactiveerd, zoals speelgoed.

Losse tapijt dienen te stevig worden geplakt op de trappen, en gladde oppervlakken, zoals gepolijst hout, moet worden bedekt met anti-slip rubberen pads trap of anti-slip sealer. U moet ook ervoor zorgen dat uw leuning en leuning is veilig en comfortabel, maar ook ervoor zorgen dat uw trappen goed verlicht zijn zowel tijdens de dag en nacht.

Tall Furniture

Je mag niet beseffen dat als je kijkt rond uw woonkamer of op kantoor, maar dat lange stuk van het meubilair dat uw muur domineert kunt ook een indoor veiligheidsrisico zijn. Een harde bult, sleepboot, of push kan entertainment centers, boekenkasten, en andere hoge meubels crashen te sturen naar de grond, ernstig verwonden iemand in het proces.

Tall meubels in uw huis moet worden bevestigd aan de muur. U kunt in staat zijn om een ​​aantal meubels schroef recht op de muur, maar de meeste zullen moeten worden beveiligd met beugels of seismische bandjes. Als uw muren zijn gips of gipsplaten, een lange dek schroef in een houten stud moet het lukken. Als u gemetselde muren, echter, moet u een speciale metselwerk schroeven te gebruiken.

drogers

Wasdrogers zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken duizenden of brand en miljoenen dollars schade elk jaar in de Verenigde Staten. Deze branden worden veroorzaakt door onjuiste installatie, gebruik, onderhoud en reiniging.

Allereerst drogers moet goed naar buiten afgevoerd en gasleidingen installeren door vakmensen. Om droger brand te voorkomen, vermijd het gebruik van deze materialen die slachtoffer zijn geworden van brandbare vloeistoffen, zoals benzine of olie te drogen. Maak de plukselval elke keer dat u de droger, en regelmatig te controleren de uitlaatslang op verstoppingen.

vloeren

Veiligheidsrisico’s zijn niet alleen aanwezig op trappen, maar op elke verdieping. Om te voorkomen dat reizen en vallen, zorg ervoor dat uw vloeren netjes en vrij van voorwerpen zoals speelgoed, kleren en boeken te houden. Morsen moet ook onmiddellijk worden opgeveegd, aangezien deze kan leiden tot uitglijden en vallen.

Losse of beschadigde tapijt, tegels of linoleum moeten worden vervangen of gerepareerd, omdat ze een struikelen. Karpetten moet ook worden geplakt of vastgeplakt om te voorkomen dat struikelen en vallen. Gladde vloeren in de badkamer moet ook worden bedekt met badmatten en tapijten met rubber backings.

koelkasten

De meest voorkomende apparaten in de meeste huizen zijn ook enkele van de meest vrij binnen gevaren ook. Koelkasten kunnen een gevaar voor kinderen die leunen of hangen aan de deuren opleveren, omdat dit kan leiden tot het kantelen. Om te voorkomen dat kinderen steeds gevangen in hen, moet je ook de deur te verwijderen uit elke koelkasten of diepvriezers die je weggooien.

Voedsel overgedragen pathogenen, zoals E. Coli en Salmonella, kan ook op de loer liggen in de koelkast. Om deze ziektekiemen op afstand te houden, toezicht houden op de temperatuur in de koelkast en zorg ervoor dat het blijft onder de 40 graden Fahrenheit. Regelmatig schoonmaken van uw koelkast kan ook helpen voorkomen dat de groei van Listeria, een bacterie die de Food and Drug Administration zegt dat kan in de koelkast temperaturen zelfs overleven. Maak het reinigen van uw koelkast een deel van uw wekelijkse routine supermarkt, en streven ernaar om uw koelkast een grondige reiniging en ontsmetting geven om de paar maanden.

Niet-geregistreerde producten

Als je iets als ik, ben je waarschijnlijk geneigd om degenen registratiekaarten die komen met veel van de producten die u koopt gooien. Echter, wilt u misschien eens na te denken.

Hoewel het lijkt misschien een verspilling van tijd, het registreren van deze producten kan helpen om u en uw gezin veilig. Wanneer u een product te registreren, of het nu een apparaat of een kind speelgoed, bent u waarschuwen het bedrijf dat u het product bezit. Dus, als er ooit een recall op het product als gevolg van de mogelijke gevaren, vindt u een van de eerste consumenten om te weten.