tikken op een kolomboormachine

Een boor pers is de ideale oplossing bij het boren van een eerste gat en erop te tikken. U zult bijlagen moet het mogelijk aan te boren op een kolomboormachine te maken, omdat de meeste persen niet zijn ingesteld voor dit. Je moet de juiste gat breedte hebben en stellen rondloopnauwkeurigheid om nauwkeurig te boren een gat. Het duurt een beetje oefening om het goed te krijgen dus wees geduldig en blijf proberen.

Hoe maak je een gats

Begin met het boren van de eerste hole op een kolomboormachine om de juistheid van de diameter te waarborgen. Vervolgens worden de kolomboormachine voor het aftappen door het toevoegen van een te tikken bijlage. Met een centrum finder, u plaats het punt van de boorkop te lijnen het midden van de spil met het gat.

Van daaruit kunt u uw kraan te selecteren, te kiezen uit een taps kraan, sluit kraan of dieptepunt tap. Overeenkomen met de kraan grootte van het gat diameter draad. Wanneer u een kraan met een boor te kopen ze zijn grootte afgestemd voor u, maar ze zijn waarschijnlijk in metrieke eenheden worden gegeven. Gebruik een conversietabel om deze overeenkomen met de duim fracties van uw boor.

Tenslotte Smeer de kraan met tapvloeistof, start de kolomboormachine, en laat de kraan in het gat te worden geregen. Het zou slechts een paar seconden duren om het gat draad en zolang je alles correct hebt ingesteld, heb je een goede kans om het goed te doen.