terrazzo tegel douchebak voors en tegens

Een Terrazzo Tegel is de meest flexibele tegels optie beschikbaar voor douchebakken. Het wordt gemaakt door het mengen van graniet, marmer, glas chips of kwarts in een cement bindmiddel.

Pros

Terrazzo Tegel is een enorme keus voor uw douchebak om vele redenen. Het trekt een look die is net zo spectaculair als keramische tegels of pure stenen voor een lagere prijs. U kunt ook kiezen voor zowat elke kleur of ontwerp je wilt, omdat terrazzotegels zijn gemaakt door verschillende van de afgebroken elementen te combineren met elkaar. Het is ook een veel duurzamer materiaal ten opzichte van zijn concurrenten keramiek en steen. Zolang het goed verzegeld, is het bestand tegen vlekken en waterschade en zal niet chip zoals andere materialen.

Cons

Een terrazzo tegel douche base kunnen veroorzaken vaak valt, omdat het erg glad kan zijn. Dus voor gezinnen met kinderen of ouderen, is dit misschien niet een goede keuze. U kunt de installateur te vragen antislip additieven toe te voegen aan het oppervlak als je echt wilt terrazzo tegel te krijgen voor uw douchebak. Bovendien, tenzij de terrazzo een voldoende laag van de Poolse, kan het worden onderworpen aan het krijgen diep in lood.

Uw terrazzo tegel douche base kan mooi blijven voor tientallen jaren, zolang je de juiste zorg voor het.