stampbeton patio oppervlakken: de bouw en het onderhoud

Wilt u gevraagd een patio of oprit dat sommige detail heeft, een s aangestampt betonnen terras is een uitstekende keuze. Ook wel decoratief, patronen of gestempeld concreet ontwerp, gestempeld beton is een betaalbaar, eenvoudig te onderhouden alternatief voor straatstenen, tegels, leisteen of andere materialen;. Patio Ontwerp

U kunt uw ontwerp opties uit te breiden door het combineren van het beton met kleur en zelfs ingesloten materialen zoals gebroken tegels of kiezels om interessante effecten te creëren;. Bij het ontwerpen van een achtertuin patio, denk goed na over het totale ontwerp en wat voor soort van het versieren elementen die u wilt opnemen. Bijvoorbeeld, als u een zwembad met een diepe blauwe kleuren die u misschien een gestempeld concreet ontwerp van de golven en vis set te gebruiken in een licht blauw of grijs-blauw beton. Voordat uw project begint, schetsen uw ontwerp ideeën en overwegen verschillende vormen, maten en design elementen. Wilt u kleur toe te voegen aan het beton? Wilt u een specifiek patroon bakstenen of een andere, meer traditioneel materiaal na te bootsen? Wilt u steentjes, glazen kralen of andere decoratieve accenten toe te voegen aan het ontwerp;? Concrete Stamping Process

Voordat het beton wordt gestort, zijn speciale stabiliserende conditioners toegevoegd zodat het het stempelen proces zal tolereren zonder slopping uit het beton vormen die langs de rand van het terras worden geplaatst wanneer het wordt gegoten. Dit is ook de stap waarbij kleuren worden toegevoegd aan het beton materiaal en gemengd om een ​​goed gemengde kleur,. Zodra het beton wordt gestort, wordt rubber of kunststof stempel formulieren om op de stempel patroon in het beton. Verschillende vormen kunnen worden gebruikt in combinatie met een dynamisch en interessant ontwerp. Het stempel formulier moet stevig in het beton worden ingedrukt om een ​​duidelijke afdruk te maken in de cement voordat het verhardt;. Formulieren zijn er in vele vormen en formaten van de meest voorkomende daarvan is een plein dat een herhaald patroon houdt. Dit type vorm kan regelmatig worden geplaatst en een samenhangend patroon te maken. Een ander formaat is een rubber drukpatroon dat is op een roller. De rol wordt meestal gewogen (vergelijkbaar met een landscaping bodem compactor) en wordt uitgerold over het betonoppervlak het patroon afdruk te maken,. Aangezien het beton verhardt, kan glasparels, gebroken tegel, steentjes en andere stoffen maken insluiten interessant of gevarieerd beeld;. Onderhoud

Gestempeld beton is zeer gemakkelijk te onderhouden, is er slechts af en toe een vermogen wassen om verdichte vuil te verwijderen. Gestempeld beton bevat speciale harders en conditioners om het bestand tegen scheuren, chips of breuk te maken. Daardoor vergt weinig zorg of speciaal onderhoud.