sneeuwblazer 101: hoe te kiezen en onderhouden van deze winter hulpmiddel

Amy Jensen is een freelance schrijver voor meer dan 4 jaar op een breed scala van onderwerpen geweest. Ze heeft altijd een doe-het-zelf soort meisje geweest, leren hoe om dingen te doen door haar eigen creativiteit en onderzoek. In haar vrije tijd houdt ze naar de tuin, koken, schoonmaken, en neem het op projecten rond het huis. Van decoreren en vintage mode tot voeding en reizen, houdt ze van het schrijven over haar vele interesses.

Sneeuw blowers besparen tijd en energie wanneer het gaat om het opruimen van sneeuw van uw tuin, met inbegrip van de oprit en de stoep, die een constante karwei in de winter zijn. In vergelijking met scheppen, een sneeuwblazer is een geweldige uitvinding. Het kiezen van de juiste sneeuwblazer afhankelijk van verschillende factoren, met inbegrip van hoe diep de sneeuw is, hoeveel ijs moet worden ontruimd, hoe snel de sneeuwblazer werkt, en hoeveel geld je wilt uitgeven. Sneeuwruimers kan variëren van een paar honderd dollar tot meer dan duizend, afhankelijk van de lokale weersomstandigheden. Vermijd de uitgaven te veel op een overmeesterd sneeuwblazer of het hebben van een die niet helemaal past bij uw behoeften door te weten wat te zoeken voordat je winkel.

onderwerpen

Single-Stage of Two-Stage

Het belangrijkste verschil tussen eentraps en tweetraps snow blowers is de diepte van sneeuw die moet worden verwijderd. Een single-fase (elektrisch) sneeuwblazer zal goed werken op enkele centimeters sneeuw, maar iets dieper dan dat, en een twee-traps sneeuwblazer kan effectiever zijn. Single-stage blowers zijn kleiner, lichter, en hebben de neiging om goed te werken op een vlakke ondergrond, zoals opritten of trottoirs. Twee-traps snow-blowers zijn groter, krachtiger, en ontworpen om meer dan een voet van de sneeuw in een handomdraai te verwijderen.

Gas of Electric

Een gas-aangedreven sneeuwblazer zal meer sneeuw te verwijderen dan een elektrische, omdat ze de neiging om meer macht dan elektrische modellen hebben. Als u op zoek bent naar dieper sneeuw te verwijderen, kan een gas-model de beste keuze te zijn, vooral als je kiest voor een single-fase model. Terwijl oudere gas modellen die gebruikt worden om een ​​koord te trekken en start de machine, veel nieuwere modellen hebben een elektrische start, waardoor het opstarten in de kou veel gemakkelijker.

Als je ergens woont waar je alleen maar een paar duim sneeuw van tijd tot tijd te verwijderen en je iets dat neemt weinig ruimte in de garage wilt, de kleine elektrische model is waarschijnlijk de weg te gaan. Het is kleiner, lichter en start gemakkelijk.

de Auger

Een machine die vijzels die de grond raken heeft zijn ontworpen voor vlakke, verharde ondergrond, en niet voor gravel opritten of heuvelachtige gebieden. Grotere tweetraps snow blowers dat de vijzels boven een metalen schraper worden ontworpen voor diepere sneeuw en kan worden gebruikt op gravel. De positie van de vijzel en of het de grond raakt zal bepalen wat voor soort gebieden kunt u de machine te gebruiken op.

de Chute

Elk model heeft een ander ontwerp voor de sneeuw verdrijven chute, en op welke manier hij gooit de sneeuw. Sommige sneeuwblazer kokers hebben een metalen handvat aan hen die u toelaat om de glijbaan naar links of naar rechts, waardoor het gemakkelijk om de richting waarin de sneeuw is gegooid te passen. Andere machines, vooral de grotere, een schakelaar die kan worden gebruikt om de trechter omhoog, omlaag, naar links of naar rechts.

De grotere en krachtiger de machine, hoe groter het prijskaartje. De minst dure modellen hebben de neiging om in één stadium elektrische sneeuw blowers zijn, maar die duidelijk de minste hoeveelheid sneeuw en zijn ontworpen om gebruikt te worden op vlakke trottoirs en verharde opritten alleen. Het kiezen van een gas model zal de prijs, evenals de grootte en de macht van de sneeuw blower die u kiest te verhogen.

Veiligheid

Veel sneeuw blowers zijn gebouwd met een veiligheidsfunctie die de vijzel van de sneeuwblazer (de draaiende bladen) wanneer je loslaten van de handgreep stopt.

Zorg ervoor dat nooit te proberen en duidelijk een verpakt of vastgelopen sneeuwblazer met je handen, tenzij je wilt een vinger verliezen. Gebruik altijd de clearing tool die wordt geleverd met de sneeuwblazer, een stok of een ander hulpmiddel. Zorg ervoor dat de machine is uitgeschakeld voordat u de tool gebruiken om de trechter te wissen.

Onderhoud en verzorging

Om het meeste uit uw sneeuwblazer krijgen, zal de handleiding van de beste verzorging en onderhoud advies voor uw specifieke model hebben. Er zijn een paar extra dingen die je kunt doen om uw sneeuwblazer te houden in zijn beste conditie, die niet in de handleiding worden genoemd. Als u een gas machine, kan een brandstof stabilisator de brandstof in de tank in zijn beste conditie in tijden houden wanneer de machine wordt opgeslagen en niet in gebruik voor langere tijd.

Voor alle modellen, houd uw sneeuwblazer zo schoon mogelijk en wikkel en bind alle kabels voor het opslaan van de sneeuwblazer tot zijn volgende gebruik.