selecteren en installeren van magnetische sloten

Magnetische sloten bieden de mogelijkheid een deurvergrendeling zonder gebruik van een sleutel. Magnetische sloten automatisch de deur op slot, terwijl er een stroomstoring ten laste van hen. Wanneer de stroom uitvalt, maar de automatische vergrendeling wordt vrijgegeven, waardoor de deur te openen.

Uitvoeren van uw onderzoek voordat u uw magnetisch slot. Er zijn veel verschillende merken magneetvergrendelingen op de markt. Om ervoor te zorgen dat u de juiste slot te kopen voor uw behoeften, herziening van de kenmerken van de verschillende sluizen. Lees altijd de reviews van de sloten voorafgaand aan het maken van uw aankoop en zorg ervoor dat uw slot is verzekerd. Koop een slot dat sterk genoeg is om het gewicht van de deur kan vasthouden. Sommige sloten trekken verschillende gewichten, zodat altijd ervoor zorgen dat u een geschikte afmetingen slot hebben gekocht.

Het kiezen van een magnetisch slot

Er zijn vele voordelen van magnetische sloten die je niet vinden in een normale slot. Ze voegen extra beveiliging, omdat ze niet kunnen worden opgehaald met scherpe voorwerpen, het voorkomen van ongewenste toegang vanaf dieven. De extra toets codes toe te voegen verdere beveiliging. Het is zeer eenvoudig om een ​​magneetsluiting installeren omdat zij geen extra onderdelen te bevestigen zijn. Door het aanbrengen van je magnetisch slot om uw elektriciteitsrekening systeem, zal uw slot naar uw normale elektrische bron worden toegevoegd.

De voordelen en kenmerken van een magnetisch slot

Installeer altijd uw slot aan de binnenkant gedeelte van de deur. Wanneer je een deur te openen, de meerderheid van de deuren zwaaien van je weg, in de richting van de kamer waar je naartoe reist. Als uw deur beweegt in een andere richting, past u de positie van uw magnetisch slot dienovereenkomstig.

Gereedschap en materiaal naar Magnetic Lock installeren

U wordt voorzien van 2 plakken platen met de aankoop van uw magnetisch slot. Bevestig 1 kleefvel om je magnetisch slot. Bevestig de tweede kleefvel aan uw deur frame. Volg de instructies bij bevestiging van de plakken vellen, zodat ze op de juiste plaats zijn geïnstalleerd.

Stap 1: Plaatsing van de Lock

Bevestig de slagplaat met een sterke bout, zoals een stiftvergrendeling, ook bekend als een sex bout. Slot het geslacht bout door de plaat en zet deze stevig vast aan de andere kant van de deur.

Stap 2: bevestigen kleefvel

U moet de magneet hechten aan het hoofd van het kozijn. Boor een gat in de deur en bevestig de magneet met behulp van bouten of schroeven. Zorg ervoor dat deze stevig op zijn plaats om de magneet te beveiligen.

Stap 3: Bevestigen Strike Plate

Stap 4: Het beveiligen van Magnet

Het slot moet de macht te bedienen. Koppel de lock-up om uw gewone elektriciteitsnet. Dit zal ervoor zorgen dat het slot wordt geleverd door de macht te allen tijde, maar dit zal verhogen van uw gewone elektriciteitsrekening. Een plug-in aansluiting zal ook elektriciteit om uw slot te bedienen.

Opmerking: Onthoud altijd dat magnetische sloten de-activeren als ze niet verbonden zijn aan de macht, dus zorg ervoor dat ze worden voorzien van elektriciteit te allen tijde om de veiligheid van uw huis of bedrijf te verzekeren.

Stap 5: Het koppelen van de Lock