reupholstering een wingback stoel – het aanbrengen van het weefsel

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Tot nu toe hebben we bedekt hoe de rug, de zitting en de armen van een traditionele wingback stoel opnieuw te bekleden. Hier zullen we eindigen de baan met de stappen over hoe de vleugels die de stoel zijn naam te geven opnieuw te bekleden.

Reupholstering de Wings

Stap 1

Neem je stof voor een van de vleugels en drapeer het over de bijbehorende vleugel. Plooi de stof binnen en trek hem via de achterdeur. Nieten aan de houten frame. Gebruik een rechte pen om tijdelijk te beveiligen de buitenzijde van het weefsel.

Stap 2

Vouw de stof onder het onderste gedeelte van de vleugel. Probeer om alles netjes en soepel te houden.

Stap 3

Buiten de vleugel, beginnen nieten de stof aan het frame, werken vanuit het back-naar binnen. Wanneer u het gebied van de vleugel waar het bochten, verwijder de rechte pin en vouw de plooien te bereiken. Met één hand de plooien vast en de andere nieten weefsel aan het frame te houden. Volg deze procedure als u uw weg naar beneden en rond de bocht te maken. Eenmaal klaar, weggesneden het overtollige stof tot ongeveer ¼ “uit de buurt van de nietjes.

stap 4

Snijd lang, 2 “brede stroken stof. Plaats de welting koord over de stof strook en vouw de stof strak over het koord. Met de hete lijm om de stof veilig te stellen.

stap 5

Leg de met stof beklede lengte van welting koord rond de buitenkant van de vleugel. Als u het snoer, nieten op zijn plaats.

stap 6

Neem nu de flexibele strip kaak en plaats het tegen de welting snoer. Nieten op zijn plaats langs de bovenrand, en zorg ervoor dat het is wijd open en de rand met de tanden is aan de onderkant van de strip.

stap 7

Neem het weefsel moet worden gebruikt voor de buitenzijde van de vleugel en zet deze vast. Plaats de stof in de kaak strip en sluit de kaken van de strip met behulp van de ijspriem of een ander scherp voorwerp. Neem de rubberen hamer en sloeg de kaak strip om ervoor te zorgen dat zij volledig gesloten zijn.

Herhaal deze stappen voor de andere vleugel.

afwerking Steps

Stap 1

Aan de voorkant van de stoel, direct onder de rand van de stoel, nemen meer stof gewikkeld welting snoer en nieten langs het centrum.

Stap 2

Een rechthoek gesneden weefsel groot genoeg om de bodem van de stoel onder de welting snoer dekken. Snijd een stuk karton de strippen aan de lengte van de stof past. Gebruik hete lijm op de kartonnen strippen aan de bovenzijde van de stof te verzekeren.

Stap 3

Nu, met het karton aan de onderkant van de stof, nieten direct onder het boordsel. Vouw de stof naar beneden en over de kartonnen strip om het te verdoezelen. Staple de stof onder de stoel en snijd de overtollige weg.

Herhaal de stappen 2 en 3 voor de onderarmen.

stap 4

Onder de arm neemt u de stof die het dichtst bij de rug en trek deze strak. Nieten aan het frame aan de achterzijde van de stoel. Aan het andere uiteinde van de arm aan de voorkant, plaats de stijve metalen strippen. Wikkel het weefsel rond de metalen strip, zodat zijn tanden te vangen van de stof. Draai de strip totdat het doek strak. Gebruik de hamer om de tanden hamer in de stoel en zet deze op zijn plaats.

Herhaal dit voor de andere arm.

stap 5

De laatste stap om reupholstering de wingback stoel is om af de achterzijde. Hier, gebruik een baan soepel kaak strippen langs de bovenkant van de rug en op beide zijden. Nieten op zijn plaats langs de bovenrand, en zorg ervoor dat het is wijd open en de rand met de tanden is aan de onderkant van de strip. Plaats de stof in de kaak strip en sluit de kaken van de strip met behulp van de ijspriem of een ander scherp voorwerp. Neem de rubberen hamer en sloeg de kaak strip om ervoor te zorgen dat zij volledig gesloten zijn. Volg dezelfde procedure voor elke zijde, en zorg ervoor dat het doek strak te houden.

stap 6

Trek het doek strak op de onderkant van de stoel en nieten aan het frame eronder. U kunt een afgewerkte look toe te voegen door nieten een deel van stof over de onderkant van de stoel om het te verdoezelen.

Met je wingback nu volledig opnieuw gestoffeerd, kan het uw andere favoriete meubels weer aan in de woonkamer, waar het thuishoort.