repareren exterieur oppervlakken

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

De buitenkant van het huis, omdat het wordt blootgesteld aan de elementen, kunnen de meeste schade tegen weersinvloeden houden. Regen, harde wind, en bakken zon kan de buitenmuren beschadigen en zo niet verzorgd zo snel als mogelijk is, kan de waarde van uw huis te verminderen.

Houten buitenkant vereisen de meest onderhoud. Een geschilderde houten buitendeuren moeten worden overgeschilderd ten minste om de 5 jaar om het in topconditie te houden. Op regelmatige basis, op zoek naar andere schade aan buitenbeplating en trim, en controleer op schade door insecten of losse gevelbeplating;. Split houten gevelbekleding kan worden hersteld door eenvoudig door voorzichtig openen van de scheur met een beitel om een ​​all weather lijm. Gebruik een houten schroef om de reparatie in positie te houden. U kunt ook rijden een spijker gedeeltelijk in de raad van bestuur onder de ene gerepareerd aan de reparatie plaats te houden. Verwijder de nagel nadat de lijm kans op genezing heeft. Als een bestuur is niet meer te repareren, is er meer van een uitdaging, vooral in oudere woningen. een raad van bestuur ter vervanging kan hard zijn, omdat het vinden van een wedstrijd in een lokale hardware is niet altijd een optie. Een goede houten werkende winkel kan de juiste maat molen een zijspoor board voor u als uw inspanningen om een ​​match te vinden zijn vruchteloos. In de tussentijd verwijderen van een plank uit een onopvallende plaats op het huis, en maken de reparatie van de gevelbeplating. Verwijder het beschadigde gebied met een cirkelzaag na het verwijderen van alle nagels. Vervang het verwijderde gebied en verzekeren dat de pasvorm is knus, spijkeren op zijn plaats. Vul nagel gaten met kit en verf aan te passen.

Om schade aan stucwerk herstellen, gebruik dan een beitel en hamer om de losse stucwerk van de muur te verwijderen. Blaas het stof van het verwijderen. Staple nieuwe gaas over een die is beschadigd door het verwijderen. Nu, spuit het gebied met water. Meng het stucwerk patch verbinding volgens de instructies op het etiket, en gelden voor het gebied. Als het gebied groter is dan zes duim, moet u deze reparatie te doen in twee lagen. Spreid de eerste laag gelijkmatig over het gaas, te verzekeren dat het stucwerk werkt in de gaten van het gaas voor een betere hechting. Geef de reparatie tijd om te genezen, en de tweede laag toe te passen. Instructies op de verpakking etiket moet geven u keer genezen. Wanneer de installatie is hersteld, houdt dit gebied vochtig gedurende ten minste vier dagen. De sleutel tot een succesvolle reparatie van stucwerk is het afstemmen van de kleur, en het toestaan ​​voor een goede uithardingstijd. Dezelfde kleur kan door toevoeging van pigmenten aan de laatste laag van de reparatie. Textuur kan worden gereproduceerd door het toevoegen van zand of kleine steentjes en herscheppen van de structuur met een troffel, kwast of float.

Kleine defecten in aluminium gevelbeplating kan eenvoudig worden gerepareerd. Als er krassen, breng dan een roest vertrager metaal primer aan het gebied. Wanneer het droog is, gelden acryl huis verf om het gebied aan te passen. Als er corrosie, buff het getroffen gebied met fijne staalwol, prime met roest vertrager metal primer, en wanneer de primer droog is, gelden acryl verf huis aan te passen.

Deukjes, zoals van het honkbal een kid’s, kan worden gerepareerd door eerst het boren van een kleine pilot gat in het midden van de deuk, schroef een metalen schroef groter is dan de piloot gat in de gevelbeplating, waardoor er genoeg schroef te vatten met zelf vergrendeling tang. Trek de deuk met de tang, verwijder de schroef en passen tweedelige carrosserie vulmiddel aan het schroefgat (S) met een spatel. Wanneer het droog is, zand met 120-grit schuurpapier, en toe te passen acryl huis schilderen.

Het vervangen van grote gebieden, zoals plaatsen waar de wind schade grote delen van gevelbekleding is verwijderd, wordt tot stand gebracht door eerst het beschadigde gebied te verwijderen. Maak verticale lijnen aan weerszijden van het beschadigde gebied. Met behulp van een accuboormachine, boorgaten halverwege op het paneel, en het gebruik tin knipt naar de onderste helft te verwijderen, waardoor de bovenste helft op zijn plaats. Snijd de vervangende panel, zodat het drie inches langer dan de originele beschadigd stuk. Met blikschaar, verwijder de sleuven flens van de vervanging strip. Met behulp van een polyurethaan kit toepassing royaal aan de bovenste helft van het panel schade die u blijven zitten. Schuif de vervangende gevelbeplating in p; kant over het beschadigde gebied, en vastklikken. Prime de nieuwe gevelbeplating en verf naar de oorspronkelijke kleur overeenkomt.

Vinyl gevelbeplating is veel gemakkelijker te verzorgen dan aluminium. De kleur van de vinyl gevelbeplating doordringt de vinyl, en moet om de twee jaar worden gewassen met een wasmiddel of TSP te houden als nieuw. Het schetst ook, en twee lagen acryl huis verf zal bedekken. Vinyl gevelbeplating is onderworpen aan lekke banden en tranen, en veel vervangen hetzelfde als aluminium gevelbeplating. U ontvangt een rits tool nodig om de beschadigde gevelbeplating te verwijderen. Draai het paneel direct boven de beschadigde paneel met het zip-gereedschap om de nagels houden het beschadigde gebied bloot te leggen. Wrikken uit de nagels van de beschadigde paneel en te verwijderen. Mark verticale lijnen op elk uiteinde van het beschadigde gebied, en het gebruik blikschaar of een scherp mes om het beschadigde gedeelte te verwijderen. Knip een nieuw stuk van de vervanging panel ten minste twee inches langer dan het beschadigde gebied. Op een hoek, hoeft u alleen maar een extra inch. Clip de bovenrand plaats, spijkeren in de huls met doos spijkers, verzekeren dat zij ten minste één inch doordringen. Met behulp van de zip-tool, vergrendelen het bovenste paneel op zijn plaats. Kalefateren het paneel met polyurethaan kalefateren om een ​​goede weer afdichting te verzekeren.

Omdat het huis is uw belangrijkste investering, het verzorgen van de buitenkant van de hoogste prioriteit moet zijn.