operatie basics oppervlak slijper

Een oppervlakte grinder is een van die stukken van machines die ziet er intimiderend te gebruiken, maar is in wezen heel eenvoudig te gebruiken. Vlakslijpmachines kunnen komen in veel variĆ«teiten, zowel in de handheld en benchtop modellen. De meest voorkomende zijn stationaire modellen met 6 inch tot 24 inch slijpschijven;. Laat de Grinder het werk doen, ontworpen om te werken op hun eigen, hoeft oppervlak slijpmachines niet veel hulp nodig hebt van de operator. Je eigenlijk houdt het stuk en breng een beetje druk. Het schurend oppervlak van de slijpschijf zal het stuk malen voor u;. Set metalen stuk enkele centimeters van Grinder; U wilt niet naar de molen met de metalen stuk al rustend op het te starten. Start het werkstuk enkele centimeters afstand van de slijpschijf. De meeste van de tijd, zal een groter model een palet dat is gemagnetiseerd om het stuk te houden hebben. Een kleiner tafelmodel zal een hulpmiddel rust waar u het stuk kunt plaatsen hebben;. Draai Grinder Aan; Activeer de molen door op de “On” knop. Dit zal de slijpschijf draaien te starten. In grotere, vloer modellen, zal het wiel begint te bewegen heen en weer op het werkstuk. Op benchtop modellen, zal het snel draaien;. Houd Stuk Strak, Greep op het werk en zorg ervoor dat je niet te veel van het te malen. U bent op zoek naar een gladde, gepolijste look. Als links te lang op de molen, zult u krassen en stofdeeltjes te krijgen.