het vervangen van een schuifdeur hordeur spoor

Het vervangen van een schuifdeur track is een vrij eenvoudige baan die je uiteindelijk te maken kan hebben. Na verloop van tijd de deur tracks worden versleten en verbogen. De rollen kunnen ook worden gebroken. Na een paar jaar, kan schuifdeuren niet goed sluiten en soms kunnen ze moeilijk te bedienen, omdat ze herhaaldelijk vast komen te zitten geworden. In sommige gevallen, kunnen de rollen en tracks eenvoudig worden gereinigd, maar uiteindelijk zullen ze vervangen moeten worden. Het vervangen van gebogen of schade tracks is niet een bijzonder moeilijk of tijdrovend karwei.

Afhankelijk van de grootte van de deur, kan je iemand nodig hebt om je te helpen met deze stap. Om de deur, greep beide kanten te verwijderen en til het zo dat de rol vrij is van de baan. Trekken aan de onderkant van de deur naar u voorzichtig de deur uit het frame. Doe hetzelfde met de andere deur.

Stap 1 – Verwijder de deuren

Verwijder eventueel vuil van de baan en zorgvuldig onderzoeken het spoor. Doe het niet vervangen als je niet nodig hebt. Als er een slijtage op en vooral wanneer de baan wordt gebogen, zal moeten worden vervangen.

Stap 2 – Controleer de Tracks

Verwijder de oude deur spoor door het afsluiten van de schroeven die het te houden op zijn plaats. Heeft iemand om u te helpen door een einde van de track ingedrukt te houden, zodat het niet gesp als je het te verplaatsen. Meet de lengte van het oude spoor, zodat u weet hoe lang de nieuwe moet zijn. Verwijder het pomphuis van de bovenkant van de deur op dezelfde wijze. Neem de oude weg naar uw huis verbetering winkel en gebruik het als een leidraad voor het verkrijgen van de nieuwe.

Stap 3 – Verwijder de Old Door Track

Houd het oude spoor naar de nieuwe om de grootte te vergelijken. Zorg ervoor dat de gaten line-up. Gebruik een marker pen om een ​​merk aan op de baan waar je nodig hebt om het te snijden. Snijd de baan op de juiste lengte met behulp van de ijzerzaag. Doe hetzelfde voor de baan die in de bovenkant van het frame te installeren.

Stap 4 – Snijd de New Track Grootte

Schroef de nieuwe tracks op zijn plaats met de vervanging schroeven. Maak de deur rollers met een kwast en gedenatureerde alcohol. Het is ook goed idee om wat glijmiddel toe te passen op de rollen. Zorg ervoor dat je de overtollige verwijderen met een doek. Zorg ervoor dat de nummers goed zijn bevestigd en dan bent u klaar om de deuren weer op zijn plaats te tillen zijn.

Stap 5 – Bevestig de nieuwe tracks in Place

Plaats elke deur door tillen ze in de bovenste baan schuin. Bounce de rollen terug in de onderste spoor en test vervolgens de deuren te zien of ze schuiven als ze zouden moeten. U zult waarschijnlijk heb iemand nodig om u te helpen met dit.

Stap 6 – Keer terug de deuren