het vervangen van de verlichting in openlucht water fonteinen

Outdoor water fonteinen zorgen voor een groot deel van het karakter en het licht in de afwerking van de landschapsontwerp. Deze waterpartijen variƫren van zeer eenvoudig tot zeer werken in design en functie. Onderhoudend, ontspannen, of gewoon tijd doorbrengen met familie tijdens de lange weekend, met een outdoor water fontein kan helpen bij het stimuleren en herinneringen op te bouwen.

Een van de onderhoudsbehoefte van outdoor water fonteinen is om de lichten te veranderen als ze slijten. De verlichting in een outdoor waterfontein de neiging voor het laatst voor een lange tijd, maar uiteindelijk zal moeten worden vervangen. Wanneer dit nodig is, ter vervanging van de verlichting in de buitenlucht water fonteinen is zeer gemakkelijk te doen.

Stap 1: Koop Right Lights

Outdoor water fonteinen zijn er in veel vormen, maten en met verschillende behoeften. Hierdoor zijn er veel verschillende maten van lampen, verschillende verbindingen en verschillende gekleurde lampen. Alle van dit ras is een groot ding als het gaat om het ontwerpen, maar kan een obstakel zijn als het gaat om het vervangen van de lampen. Voordat u de verlichting in uw fontein kunt veranderen moet je de juiste verlichting aan te schaffen. Controleer de handleiding voor de specifieke kenmerken van de lamp.

Stap 2: drainwater

Sommige fonteinen zijn vervaardigd met een ingebouwde drain om dit proces veel gemakkelijker. Echter, als je een paar emmers, kunt u gemakkelijk legen van de water genoeg om het onder de lamp te krijgen. Sommige outdoor water fonteinen hoeven niet te worden afgetapt als de lichten boven de waterlijn. Neem de tijd om te controleren of de individuele lamp om te zien of je het licht kan veranderen zonder dat u aansluitingen nat.

Stap 3: Verwijder Licht Cover

Nogmaals, afhankelijk van de exacte aard van de outdoor water fontein die u momenteel bezit, dit zal een beetje anders van model tot model. De meeste lampen zijn gedekt door een glazen of plexiglas bekleding. Verwijder de schroeven waarmee het deksel vasthouden aan de armatuur voor de toegang tot de lichten.

Stap 4: Verwijderen Old Light

Het merendeel van de lichten die zich in openlucht water fonteinen zijn eenvoudig plug-and-play-type verlichting. Zij hebben twee tanden die in de behuizing zijn geplaatst. Deze tanden stoel dan het licht, waardoor de elektrische aansluiting. Om ze te verwijderen, je gewoon trek recht uit. Afhankelijk van de vorm van het licht kunt u het te verpakken met een doek om niet te breken in het stopcontact.

Stap 5: Insert New Light

Zodra de oude licht is verwijderd, weg schoon vuil die aanwezig kunnen zijn. Houd zorgvuldig de nieuwe licht over de lamp en de line-up van de tanden met de insert gaten. Druk het licht recht in de houder en zorg ervoor dat het op zijn plaats klikt.

Stap 6: Vervang Cover en Water

Zodra het licht wordt ingedrukt, testen om ervoor te zorgen dat de lamp werkt. Zo niet, dan kunnen er andere problemen met de fontein zijn waardoor het ofwel verlichting te blazen of niet werken op alle. Als het werkt, vervang de cover van het licht en vul het bassin met water.