het stoppen van plagen van het aanvallen van je sparren

Spruce bomen kunnen groeien erg hoog en maken, die een dramatisch effect op uw landschapsarchitectuur. Echter, aantasting van bepaalde insecten kunnen snel ontbladeren en vermoorden uw bomen. Twee van de meest voorkomende vormen van besmettingen zijn bladwespen en sparren naald mijnwerkers. Controleer uw bomen regelmatig op tekenen van deze plagen. Het vangen van de eerste probleem is essentieel voor een eenvoudige oplossing. Rijden deze bugs weg voordat ze overweldigend kunnen de toepassing van dure en gevaarlijke bestrijdingsmiddelen in de weg geworden. Identificeer de insecten u te maken met en onmiddellijk zorgen voor het.

Volwassen sparren naald mijnwerkers lijken bruine en witte motten. Ze ontstaan ​​in mei en juni om te paren. Het vrouwtje legt groepen van zes of zeven eieren op vuren naalden in een opstelling vergelijkbaar met dakbedekking gordelroos. De larven eruit bleke witte meelwormen. Zij tunnel de naalden kort na het uitkomen. Naarmate de larve groeit, afsnijdt naalden en draait ze in een nest met behulp van zijden draad. In april, de larve spint zich in een cocon en verandert in zijn volwassen vorm op tijd voor de volgende paartijd. Een generatie van mijnwerkers gebeurt elk jaar. Een besmetting van sparren naald mijnwerkers kan de hele kroon van kleine sierbomen ontbladeren. In grotere bomen, ze wonen in de binnenste regionen van de onderste takken. Een visuele inspectie van een besmette boom onthult snel onooglijke bosjes van dode naalden bij elkaar gehouden met zijde. Om een ​​besmetting te voorkomen, af te wassen de boom met een tuinslang een keer per seizoen. Verwijder unhatched eieren, zijde larve nesten en cocons. Verzamel deze materialen en verbranden.

Spruce Needle Mijnwerkers

Een volwassen zag vliegen lijkt op een wesp of bij met een brede verbinding tussen de buik en thorax. Bladwespen hebben een donkere organen met fel oranje, rood of gele markeringen. Het vrouwtje heeft een zaag-vormige legboor die ze gebruikt om een ​​open vuren naalden snijden en leggen eieren binnen. De larve van de bladwesp lijkt op een rups, maar heeft meer buikpoten op zijn buik. Volwassenen paren en eieren leggen in september en oktober. De larven komen binnen de naald en beginnen met het eten van binnenuit. Ze komen uit de originele naald en beginnen voeden met anderen in mei of juni. De bladwesp larve eet alleen naalden het vorige seizoen. De larven verhuizing van tak naar tak en de boom naar boom als ze zich ontdoen van alle naalden van vorig jaar. Zij zal niet eten nieuwe naalden, maar zal de bast strippen van jonge boompjes. Als er niets aan, zij over het algemeen zal niet de sparren te doden, maar het uiterlijk van een besmette boom is zeer onaangenaam. Probeer om besmettingen te voorkomen door het wassen van de larve en vliegen van de boom voordat hun aantallen overweldigend geworden.

Saw Flies

Als het te laat is om de besmetting door wassen of kammen de boomtakken bevatten, overwegen gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen om de zwerm te controleren. Solliciteer pesticiden volgens de instructies en waarschuwingen op het etiket of het huren van een licentie verdelger.

chemische Option