de voordelen van sleutelloze sloten

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

De voordelen van een keyless entry slot zijn vele. Het belangrijkste voordeel van een dergelijk systeem is dat er geen netstroom of batterijen nodig zijn om ze te bedienen, waardoor de toegang tot het huis tijdens een stroomstoring verzekerd. Andere voordelen zijn de mogelijkheid om in te voeren bij de uitvoering van een armload boodschappen, peuters, en de zeer reële voordeel van het niet hebben te worstelen voor sleutels in tas of broekzak tijdens het vriesweer.

Sommige keyless entry sloten zijn gebaseerd op een technologie genaamd Keyloq, die werd ontworpen door Willem Smit uit Zuid-Afrika in het midden van de jaren ’80. Het maakt gebruik van een algoritme genaamd “code hopping” die de veiligheid verzekert de huiseigenaar tegen illegale binnenkomst. Anderen rekenen op technologieën zoals Motorola’s algoritme, Bluetooth, en nu is er zelfs een slot dat “leest” vingerafdruk van de eigenaar om toegang te verlenen.

Er zijn twee types van keyless entry systemen. De meest eenvoudige is een touchpad systeem dat willekeurige getallen doorgaans verstrekt door de fabrikant zal toepassen om uitgang mogelijk te maken. Het tweede type, dat meer verfijnd, wordt een kaart of label om de woning te betreden. Veel hotels gebruik maken van dit type van binnenkomst slot op hun suites. Een groot voordeel van het kaartsysteem dat markeringen alleen kunnen worden gebruikt wanneer geactiveerd door het systeem. Hierdoor kan de consument een keycard voor iedereen die ze kunnen wensen aan te gaan als ze niet thuis te activeren. Het is vooral nuttig voor service mensen die het nodig hebben in het huis te komen om schoon te maken of repareren van een huis systeem, terwijl de eigenaar van het hotel. Sommige geavanceerde systemen kan de tijd van binnenkomst op te nemen, waardoor het bijna onmogelijk voor de toegang tot de woning door mensen service wanneer niet bevoegd om dit te doen. Ze hebben ook de mogelijkheid van het runnen van verlichting en andere home kenmerken.

Een ander groot voordeel van het keyless entry-systemen is het feit dat mensen met een handicap kunnen verlaten en veilig van hun huizen. Mensen die blind behoefte hebben slechts een badge of tag voorzien van het systeem om de woning te betreden. Mensen die rolstoel gebonden en beperkt gebruik van hun ledematen kunnen ook in en uit met gemak. Een huis kan worden ingesteld om te draaien op een netwerk, waardoor de toegang of uitgang aan een gedeelte van het huis. Omdat veel van deze systemen zijn modulair ontworpen, kunnen extra invoer vergrendelingen toegevoegd later indien er behoefte.

Installatie van een keyless entry systeem kan door de gemiddelde behandeld doe het zelver met een minimum aan tijd betrokken. Over het algemeen een groot deel van de modulaire typen toetsenbord binnenkomst systemen eenvoudig te vervangen het nachtslot mechanisme al op zijn plaats. Een vermelding handvat is dan in de belangrijkste deurklink gat geplaatst om de installatie te voltooien. De meer geavanceerde type kan de hulp van een professional voor installatie.

Keyless entry sluizen komt ook in twee verschillende types – de enkelzijdige en dubbelzijdige. De dubbelzijdige slot vereist een toetsenbord voor het in- en uitstappen. Dit wordt meestal gebruikt in de speelplaatsen, zwembad behuizingen en tuin gates of hekken. Het is de beveiliging toegevoegd voor de verhuurder.

Keyless entry sloten op auto geruime tijd beschikbaar geweest. Zij maken gebruik van beide touchpad op sommige oudere auto’s en een draadloze afstandsbediening op de nieuwere modellen. Naarmate de technologie groeit, neemt ook de vormen van toegang tot een voertuig. U kunt de bestuurder deur te openen, of zelfs de rug luik in de meeste SUV’s te openen met een keyless entry fob, meestal verbonden aan de sleutelhanger. Sommige modellen hebben ook een feitelijke sleutel binnen van de fob mechanische toegang te krijgen.

Tip: dieven zijn zowel slim en deskundig. Als de touchpad is gebruikt voor verscheidene jaren, zowel slijtage en vuil de dief de cijfers gebruikt om toegang mogelijk te tonen. Deze kennis vermindert de combinatie miljarden verschillende vermeldingen in totaal 32 combinaties als 4 cijfers worden gebruikt om toegang. Gebruik altijd het maximale bedrag van de cijfers kunt u voor de toegang tot de toegang van mensen die willen illegaal binnen te komen verijdelen.