bespaart geld en energie met glasfolie

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Nieuwe ramen hebben veel grote energiebesparende functie – dubbele en driedubbele beglazing, lucht gaten in de frames en de lage E argon gas tussen de ruiten van glas. Maar wat als je niet kunt veroorloven om uw bestaande ramen vervangen, betekent dat er geen manieren waarop u kunt geld en energie te besparen? Gelukkig is er een relatief lage kosten, eenvoudig te venster energiebespaarder installeren – glasfolie. Het installeren van glasfolie op uw oude ramen zal hen niet geheel energie-efficiĆ«nter te maken, maar het zal u toelaten om wat geld en energie te besparen zonder de kosten van het vervangen van uw bestaande ramen. Hier is een snelle primer van glasfolies; Are glasfolies echt effectief?

Hoe kan glasfolies werken?

Het kiezen van glasfolie

DoItYourself of hebben de profs doen?