afdichten van betonvloeren: fouten te vermijden

Eigenaren van onroerend goed bouwt vele voordelen bij het afdichten van betonvloeren. Aan de andere kant, sommige mensen uiteindelijk met een grote puinhoop of een die niet lang duren. Waar gaan ze heen mis?

Voor afdichting van de betonnen vloeren, moet het oppervlak schoon. Vegen de vloer aan hobbels vormen wanneer de afdichting is voltooid vermijden.

Voorbereiding van de oppervlakte

Wanneer afdichting betonvloeren, de richting waarin is heel lastig. Als een persoon begint uit alle hoeken van de kamer naar het midden, is de persoon omcirkeld en uiteindelijk zal hij of zij worden gedwongen af ​​te treden op de natte ondergrond en laat voetafdrukken.

Werken in een Cirkel

Verschillende producten werken op verschillende oppervlakken. De keuze hangt af van de verwachtingen van de gebruiker. Bijvoorbeeld, voor een glanzende look, de film eerste is geschikt en voor een cursus look, dringen is de beste keuze.

Keuze van Sealer

Het proces van de sluiting betonnen vloeren is het meest effectief op een vlakke ondergrond. Als het oppervlak is natuurlijk te wijten aan het chippen off, zal het resultaat onaantrekkelijk zijn. Laag de vloer met beton en laat het drogen.

beschadigde oppervlakken

Elk pakket wordt geleverd met instructies over wat te doen en wat te vermijden. Maar heel weinig mensen, indien van toepassing, lees de instructies.

instructies van de fabrikant

Vermijd het opraken van voorraden door het maken van een inschatting van wat nodig is. Doe dit door de lengte en breedte van het gebied vermenigvuldigen de vierkante meters van het oppervlak te bepalen. In het algemeen zal een container nuttig zijn voor minstens 200 sq.

Onvoldoende aanbod van de Sealer