zes dingen te overwegen bij het installeren van de achtertuin verlichting

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiƫle en industriƫle omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

lichten installeren in je achtertuin is een geweldige manier om het uiterlijk van uw tuin, terwijl het maximaliseren van uw huis beveiliging, veiligheid en functionaliteit te verbeteren. Maar voordat je naar de bouwmarkt te vinden en pick-up gewoon elke vorm van verlichting, zijn er bepaalde dingen die je nodig hebt om te overwegen, zodat u precies krijgt de look die u in gedachten hebt.

1. Heeft u een bron van elektriciteit in de buurt?

Als u de installatie van een ander type dan zonne-energie lichten, zul je een bron van stroom nodig, ofwel de lichten zelf of de transformator aan de macht als u landschap verlichting. Een aardlekschakelaar stopcontact moet zich op een gunstige plek ten opzichte van de transformator om te voorkomen dat het gebruik van verlengsnoeren die uiteindelijk een gevaar voor struikelen of grasmaaier kan worden.

2. Bent u op zoek naar uw achtertuin verlichting tot een veiligheidsprobleem op te lossen?

Als u de beveiliging van achtertuin verlichting willen, maar niet wilt dat uw tuin verlicht als een landingsbaan luchthaven gedurende de nacht, kiest lichten die komen met ingebouwde bewegingssensoren. Zorg ervoor dat ze goed te kalibreren als u woont in een bosrijke omgeving of anders elke verdwaalde kat of wasbeer zal uiteindelijk het inschakelen van de verlichting elke keer als ze passeren.

3. Bent u op zoek naar bepaalde bomen of bloembedden markeren?

Markeren bomen met verlichting kunnen zowel rustige en indrukwekkend. Om dit te bereiken, zul je buitenkant, weerbestendig spotjes nodig. Echter, de warmte van spotjes zouden kunnen zetten bloemen die te dicht bij de bollen kan zijn, en de spot light kan overkill voor de grond planten.

4. Wilt u een bepaald stuk gazon decoratie, zoals een standbeeld of een fontein te markeren?

Weet je nog toen je klein was en je gebruikt om uw vrienden schrikken door met een zaklamp onder je kin? Dat is hetzelfde effect zult u door het verlichten van een standbeeld van onderen te krijgen. U kunt een betere waardering te krijgen voor het stuk als je licht werpen op het van boven, in plaats van onderen. Voor de beste verlichting een stukje gazon kunst, een trio van verlichting werkt het beste, zodat elke hoek kan worden verlicht.

5. Bent u op zoek naar accent verlichting toe te voegen aan uw terras?

Laag wattage accent verlichting kan een prachtige allure toe te voegen aan uw terras en ze zullen niet opdringerig zijn. Kies zonnelandschap lampen of gloeilampen zeven watt of lager voor dit type toepassing.

6. Kunt u zonne-verlichting in plaats van elektrische gebruiken?

Indien van toepassing, moet je proberen om zonne-verlichting te gebruiken. Het zal niet een cent toe te voegen aan uw elektriciteitsrekening en het is een manier kun je een groenere levensstijl. Maar er zeker van zijn dat de zon direct contact met de zonnecellen kan maken of het zal niet de moeite waard zijn.