telefoon bedrading: hoe u een extra extensie toe te voegen en controleren op problemen

Geboren in Columbus, Ohio, heeft Alyssa Davis altijd oog gehad voor de kleur. Die gespecialiseerd is in het ontwerpen van “levende” kamers, richt zij zich op een creatieve manier de integratie van planten in een ruimte, die een hele nieuwe dimensie en laag aan het interieur ontwerp voegt. Ze houdt van het helpen van fanatieke DIYers maken kamers die zijn levende, ademende meesterwerken.

Met de technologie en het gemak van draadloze telefoons, is het makkelijker dan ooit om een ​​telefoon op de plaats waar het wordt gewenst of nodig hebben, maar draadloze telefoons zijn niet praktisch in elke situatie. Als ophield de bakermat voor langere tijd, de batterij uiteindelijk ontladen, en hoewel draagbare telefoon cradles voor draadloze vaste telefoons beschikbaar zijn, ze niet altijd het probleem op te lossen. Telefoonaansluitingen zijn noodzakelijk voor dial-up modems, faxapparaten, en sommige satellietverbindingen. Plug-in draagbare draadloze telefoon aansluitingen zijn een optie, maar ze zijn niet goedkoop, en ze zijn niet altijd praktisch omdat ze nemen kostbare uitlaat ruimte. Soms is het nodig om een ​​extra telefoontoestel voegen voor het gemak en bruikbaarheid. Veel mensen contact opnemen met de telefoonmaatschappij en betalen een flinke vergoeding voor een extra uitbreiding, maar het is mogelijk om een ​​extra verlenging toe te voegen zonder het inhuren van een professional.

Telefoon problemen zijn ook een gemeenschappelijke zorg, en veel mensen betalen maandelijkse kosten binnen bescherming draad. Het is verstandig om in eerste instantie te melden voor een binnen draad beschermingsplan alleen maar om ervoor te zorgen dat de binnenkant bedrading is in goede staat. Na het realiseren van de telefoon bedrading goed is aangesloten en in goede staat, het betalen voor binnen de bescherming van de bedrading is niet nodig – vooral als je weet hoe om gemeenschappelijke telefoon bedrading problemen op te lossen. Het is gemakkelijker te controleren en corrigeren problemen dan veel mensen beseffen. Je kunt het zelf doen!

De grondbeginselen van Standard Four-Wire en Two-Wire Systems

Vóór begin is het belangrijk om de basis van een standaard twee- en vierdraads telefoonbekabelingssysteem kennen. Open de aansluitkast en de bedrading kan er een beetje verwarrend. Oudere woningen hebben meestal twee-aderige lijnen, en nieuwere huizen hebben over het algemeen vier-draads systemen die het mogelijk maken om meer extensies. In een vier-wire systeem zul je meestal vinden acht draden: vier witte draden en vier gekleurde draden. In een twee-wire systeem krijgt u een totaal van vier gekleurde draden te vinden. Ze zijn meestal groen, rood, zwart en geel. In een vier-wire systeem, kan vier afzonderlijke extensies door het hele huis worden uitgevoerd. Elke witte draad is gekoppeld met een gekleurde draad voor elk toestel. In een twee-wire systeem, paar rood met groene voor de eerste telefoonlijn, en een paar geel en zwart voor de tweede uitbreiding. Het is echt niet verwarrend helemaal als je eenmaal de basis te begrijpen.

Hoe de Junction Zoek en Voer de kabel

Begin met het nemen van de telefoon ontvangers uit de bakermatten te voorkomen dat de telefoons van rinkelen, terwijl de bedrading van een nieuwe extensie. Vervolgens kijken naar de aansluitkast in een bijkeuken, een kelder of een andere geschikte locatie. Het wordt aangesloten op een standaard netwerkinterface waar uw telefoon bedrading wordt aangesloten op de buitenkant telefoon bedrading. Het zal een cover die de verwijdering zal vereisen. Zet de nieuwe kabel naast de junction box met een kabel nietje, en zorg ervoor dat tal van overtollige kabel mogelijk te maken voor het aansluiten van de kabels.

Vervolgens voert u de nieuwe kabel aan op het gebied waar u wilt dat de telefoon extensie, en zorg ervoor dat de kabel ongeveer zes tot acht duim te houden van het circuit bedrading naar elke vorm van elektrische interferentie te voorkomen. Controleer uw lokale brandweer code en bevestig deze met een kabel-nietjes langs plinten, trim, binnen de muren, binnen kasten, kasten, of een andere toegestane plaats waar het zal worden aan het oog onttrokken. Markeer het gebied waar het modulaire extensie zich aan het einde van de draad eenvoudig te plannen.

Bekabeling voorbereiden en de Muur

De volgende stap is de voorbereiding van de bedrading voordat u de verbinding met een nieuwe modulaire uitbreiding te maken. In plaats van een mes om de draden te strippen, een draad die stripping gereedschap met een geïsoleerde handgreep en verwijder ongeveer twee duim van de kabelbekleding en ongeveer een inch van de draadisolatie. Om het risico op elektrische schokken te beperken, niet van plan om de draden als het stormt aan te sluiten.

Een uitsparing voor de uitbreiding moet voorafgaand aan het aansluiten van de draden worden gemaakt. Kijk voor de sporen verdiend bij het uitvoeren van de kabel. Gebruik een kleine gipsplaten zaag of de juiste snijgereedschap voor de muur materiaal, potlood het in, en knip het gebied waar het toestel zal worden geplaatst.

Aansluiten van de draden

Als u klaar bent om de draden aan te sluiten is het misschien kijken verwarrend, omdat de kleuren van de draden aan de telefoon knooppunt en de uitbreiding kan variëren. Sluit de draden op de uitbreiding van dezelfde kleur draden op de kruising. Tape extra gestripte kabels met elektrische tape en tape ze aan de achterzijde van de uitbreiding daarvan plaats te houden. Monteer de uitbreiding in de uitsparing aan de muur.

Ten slotte sluit de draden aan op de telefoon kruising. Coördineren van de gekleurde draden met de gekleurde schroefklemmen. Nogmaals, wikkel de uiteinden van elke extra draden, en duw ze in de kruising voordat reattaching het deksel.

Problemen met telefoonnummers Problemen

Voor het aanroepen van het telefoonbedrijf als de telefoons niet werken, is het belangrijk om de telefoons een te testen. Een enkele telefoon die niet werkt kan problemen veroorzaken door het hele huis. Begin met het loskoppelen van alle van de telefoons, en test elk afzonderlijk. Als een van de telefoons niet werkt, hebt u het probleem gevonden. Echter, kan de telefoon niet defect. Een slechte modulaire snoer kan leiden tot een telefoon niet te werken. Bevestig een modulaire snoer dat werkt om de niet-werkende telefoon. Dit kan het probleem oplossen. Als het toestel nog steeds niet werkt, probeer dan met behulp van een werkende extensie. Als het dan nog niet werkt, is het geen twijfel defect.

Problemen oplossen Wiring

Controleer de bedrading of een telefoon werkt wanneer aangesloten op een verlenging, maar niet een ander. Vaker wel dan niet een enkele draad is losgeraakt van een schroef terminal. Als geen van de telefoons werken, controleer dan de binnenkant kabel op beschadigingen. Nu je weet hoe je een nieuwe telefoon extensie te installeren, zal het een koud kunstje om te controleren en installeren van een nieuwe kabel indien nodig worden.

Opgemerkt auteur en interieur specialist Alyssa Davis is de senior schrijver voor het personeel Metal-Wall-Art.com, en ze biedt veel meer creatieve ideeën over het versieren met nautische metalen wand sculpturen en decoratieve kunst aan de muur.