suede schildertechnieken voor wanden: een how-to guide

Een van de decoratieve en tijdloze schildertechnieken voor wand omvat het gebruik van suède. Het kan gebruikt worden in veel verschillende gebieden, zoals kantoren, woonkamers en slaapkamers. Er zijn kwaliteit, eenvoudig aan te brengen suède verven die kunnen worden gebruikt om aantrekkelijke afwerking krijgen op muren in het huis. Het wordt aanbevolen om suède verf gebruiken in minder drukke plaatsen, zoals ze zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk krassen.

Begin met het kopen van hoge kwaliteit suède verf van ijzerhandel. Kies een kleur die wenselijk zijn om de kantoor of thuis is, dit helpt om een ​​mooie afwerking te krijgen. Verfapplicateurs kunnen worden verhuurd.

Stap 1 – Verzamel Materialen

Verwijderen behang of grenzen aan het oppervlak van de wand. Gebruik een mes door het papier te snijden en voorzichtig scheur het neer. Verwijder wandkleden, gordijnen en gordijnen. Het is raadzaam om meubels en andere items ook verwijderen uit de kamer, omdat het maakt het makkelijker om het gebied te schilderen.

Stap 2 – Maak de Surface

Was de muren om stof en olie te verwijderen. Gebruik zeepsop en een schone doek om kleine delen van de muur schoon te maken op een moment. Spoel het gehele oppervlak met water, laat het drogen en te repareren gaten of zegels op de muur.

Stap 3 – Breng Base Coat

Gebruik een kwast of roller aan suède verf aan te brengen op de muur. Of alle gedeelten en groeven op het oppervlak vallen. De paint job hoeft niet perfect te zijn. Geef het tijd om te drogen voordat de volgende laag.

Stap 3 – Tweede laag aanbrengen

Gebruik een 3 inch bekleding borstel om een ​​tweede laag toe te passen. Bedek het gehele oppervlak van de wand en gebruik overschrijding patronen overlappende X. Maak korte oversteek en zorg ervoor dat de verf naadloos op het oppervlak. Dit zorgt voor een mooie afwerking en helpt wijzen op de muur.

Stap 4 – Eindigen

Verwijder tape werkzaamheden die voorkomen op gewrichten of plafonds, terwijl de verf nog nat is. Als het verhardt, wordt het moeilijk te tillen van de muur. Laat het oppervlak goed drogen alvorens terug wandkleden en andere decor items. Hang gordijnen en andere items in het kantoor of thuis en zet de meubels terug.

Tips