spanning-grade hout

Een van de belangrijkste onderdelen van het doen van een bouwproject wordt het uitkiezen van de juiste spanning-grade hout dat u nodig heeft. Elk project is een bepaalde vorm van stress-grade hout kunnen het gewicht van de constructie te behandelen. Er zijn een paar eenvoudige stappen die u moet doen om de juiste spanning-grade hout voor uw project te kiezen.

• Begin met het ontwerpen van uw project op ruitjespapier of bij een auto-CAD-programma als je het hebt. Dit zal u toelaten om het gewicht nodig is voor het kiezen van uw stress-grade hout te berekenen;. • Je moet ook opschrijven van de vierkante meters en de afmetingen die je gaat gebruiken. Dit zal ook van pas komen in uw berekeningen. • Tot slot, als u het bouwen van een groot project als een twee verdiepingen schuur of garage, moet u een professionele controleer uw plannen voor eventuele gebreken die je kan hebben in het. Dit zal het ook mogelijk hem te controleren en u laten weten wat voor soort van stress-grade hout je nodig hebt voor het project.

Waarschuwing voor het kiezen van uw stress-grade Lumber

Het grootste probleem dat je kunt tegenkomen zal optreden als u een minder stress-grade hout halen dan je nodig hebt. Als u niet zeker bent over het kiezen tussen een paar verschillende types, krijgen altijd de sterkste hout. Het is beter om hout dat is te sterk in plaats van hout dat is niet sterk genoeg te hebben.