septic tank problemen: 4 tekenen van problemen

Helaas zijn de meeste septic tank problemen zijn niet erg eenvoudig te repareren, en zijn vaak ongelooflijk duur. Daarom is het noodzakelijk dat als u eigenaar bent van een septic tank, je de tijd nemen om het probleem te zien, zodra het begint. Deze borden zijn zeer duidelijk en flagrante, zodat ze ontdekken moet niet ongelooflijk moeilijk zijn.

langzaam Aftappen

Één van de meest herkenbare symptomen is traag droogleggingen als uw flush het toilet. Bij het spoelen, zal je een dramatisch trage afvoer merken, dit wordt versterkt na een zware regen. Probeer eerst drain-clearing-oplossingen, en ook proberen om het te storten. Als het probleem zich blijft voordoen, is het zeer waarschijnlijk een septic tank probleem dat moet worden gezien om meteen. Het probleem in de septic tank die trage droogleggingen veroorzaakt, is meestal een verstopt sanitair vent of een vaste waarde die niet is ontlucht.

vieze geur

Een ander zeer merkbaar teken is een vieze geur die uit de tank. Dit is de meest voorkomende teken dat er iets mis is met de tank. De geur zal niet alleen buiten, maar ook uitroken in uw hele huis. Als u dit teken van een septic tank probleem opmerkt, wordt het waarschijnlijk veroorzaakt door het sanitair systeem ten onrechte ontlucht. Daarnaast kan het ook betekenen dat het hele septic tank-systeem is op de rand van falende. Vanwege de mogelijke ernst van de situatie, is het zeer belangrijk dat bij het opmerken van dit teken van een septic tank probleem, u belt een professional om te controleren of het probleem meteen.

Alarm

Nieuwere septic tank systemen hebben een ingebouwd alarm dat de huiseigenaar van de septic tank problemen te waarschuwen. Helaas zijn veel huiseigenaren zijn niet eens van bewust dat er een alarm is ingebouwd in de septic tank. Echter, als je dat doet, dit alarm zich binnen of buiten het huis. Als het afgaat, zal het ofwel knippert een rood licht of waaruit een piepend geluid.

Groen gras

Groen gras is een van de minst duidelijk tekenen dat er septic tank problemen. In de hitte van de lente en de zomer, dit teken misschien niet eens herkennen, tenzij je op zoek bent naar het. Echter, als het winter, en alle andere gras droog, het teken zal meer merkbaar. Toch, als je ziet dat er groener gras over het gebied van uw septic tank drainage, is er waarschijnlijk een lek in het systeem. Het gras groener omdat de septic tank levert het gras een grote hoeveelheid voedingsstoffen en vloeistof uit wat gespoeld.

Septic tank reparaties zijn vaak erg kostbaar. Echter, in het begin van het vangen van de septic tank problemen, kun je jezelf sparen nogal een grote som geld. Besteed aandacht om te zien of een van deze symptomen verschijnen in uw hele huis. Als ze dat doen, ziet er op toe dat de kwestie wordt verzorgd onmiddellijk. Anders zul je gedwongen worden om te betalen voor een zeer dure reparatie, of bouwen van een bijgebouw!