repareren rots chips in de voorruit

Wist u dat lelijke rots chip in de voorruit kan worden gerepareerd? Zolang het niet in de directe lijn van het zicht van de bestuurder in het gedeelte van de voorruit die bekend staat als het kritische gebied, kan het worden gerepareerd. Als dat zo is, het herstellen van een voorruit in plaats van het vervangen van het bespaart u honderden dollars. In veel gevallen kan het zelfs gratis.

Windschermen zijn gemaakt van glas, dus het is belangrijk om uw verwachtingen redelijk houden en begrijpen van de feiten over voorruit reparatie. Denk er altijd drie belangrijke feiten: Glas is kwetsbaar. Glas breekt. Voorruit reparatie technici nodig hebben om te boren in het glas.

De voorruit reparateur eerst boren in de rots chip, geldt onderdruk, dan injecteert een hars in de rots chip. De harsen gebruikt om de voorruit rots chips te repareren zijn optisch compatibel met glas. Zodra het hars wordt geïnjecteerd, de technicus van ultraviolet licht te harden. Hij schraapt dan de overtollige hars uit de voorruit en reinigt het glas. Het herstel is nu voltooid en de voorruit is niet meer in gevaar voor verder kraken van het punt van impact.

De mogelijkheid dat de rots chip verder tijdens het herstelproces zal barsten is een zeer reëel. De meeste bedrijven passen de kosten van de reparatie voor vervanging voorruit als dit gebeurt. Hoewel het je gedachten kan steken dat de auto glas vervanging bedrijf wil dat dit gebeurt, dit is niet noodzakelijk zo. De winstmarge op de voorruit heeft uitgehold als gevolg van een combinatie van hevige lokale concurrentie, goedkope windschermen uit China en verzekeringen prijsafspraken met verzekeraars. Een voorruit reparatie is echter heel winstgevend en kan in minder dan een half uur voltooid.

Als de voorruit overleeft de reparatie, zijn bereid om een ​​smet waar de rots raakte de voorruit te zien. De voorruit reparatie is bedoeld als een structureel herstel plaats van een cosmetisch. Denk aan een verbetering van het uiterlijk van een bonus. De meeste ziet er veel beter dan voor de reparatie, maar door vuil en puin dat kan zijn verzameld in de scheuren en de aard van de gebruikte hars kan het nog steeds zichtbaar.

In het algemeen, hoe eerder de reparatie klaar is, hoe beter de resultaten zijn omdat minder vuil, vuil en vocht hebben zich de chip. Kleinere rots chips zal blijken beter dan grotere, evenals die met een kortere scheuren uitstralen.

Als een rots raakt uw voorruit, onmiddellijk bedekken met doorzichtige tape het schoon en droog te houden. Vermijd extreme temperaturen, de temperatuur veranderingen en de auto wast tot je kunt laten repareren krijgen. Dit zijn alle voorwaarden die ervoor zorgen dat verdere verspreiding. En tot slot, contact op met uw verzekering, in de meeste gevallen de verzekeringsmaatschappij afziet van het eigen risico voor een voorruit reparatie, kost je niets aan de voorruit te repareren.