zeven eenvoudige manieren om een ​​super-recycler geworden

Twintig jaar geleden, maar een stoep recycling programma bestond in de Verenigde Staten. Vandaag? Rond 9000. De kans is groot, uw buurt heeft stoep recycling, en als dat niet het geval is, een recycling drop-off center is waarschijnlijk in de buurt. Je kunt zo veel meer dan alleen papier, metaal en plastic te recyclen. Hier zijn zeven eenvoudige manieren om uw recycling te nemen naar het volgende niveau.

1. Ken Uw Lokale Recycling Program; First things first-zorg ervoor dat u de recycling van de juiste manier. Controleer de regels er voor uw buurt, en zorg ervoor dat alles wat je in dat prullenbak daadwerkelijk kan worden verwerkt door uw recyclingbedrijf. Je zou ook te weten komen dat je meer soorten plastic, papier en metalen dan u dacht kunnen recyclen;. 2. Vergeet niet om hergebruik; Dit is misschien makkelijker dan recycling-hergebruik van wat je zou kunnen weg hebben gegooid. Je zou kunnen tal van alternatieve toepassingen voor karton, glas en blik te vinden. Denk na over het gebruik van karton en plastic zakken als verpakkingsmateriaal voor uw volgende Ebay te koop. Of, zet die lege blikje maïs in een kunstproject voor uw kind. U kunt ook online communities zoals Craigslist en zelfs bulletin boards in je eigen stad voor kunstenaars op zoek naar materialen. Ze zou wel eens te zoeken naar uw gechipt schotel collectie voor mozaïek materiaal;. 3. Recyclen voor een goed doel; Tal van non-profit organisaties en scholen have collectie bakken voor de recycling van papier, zoals kranten, tijdschriften, catalogi en kantoor kladjes. Een recycling bedrijf pakt de goederen, en dan geeft geld terug aan de organisatie. Dus, door de recycling van papier, je bent ook geven aan een non-profit organisatie. U kunt ook recyclen grote objecten, zoals auto’s, non-profitorganisaties. U vindt de fiscale afschrijving te krijgen, en ze zullen iets wat ze kunnen verkopen krijgen.

4. Recycle Computers Wijselijk; Heeft u een oude computer? Gooi het in de prullenbak. Schadelijke chemische stoffen kan bloedzuiger in het gestorte afval en in het milieu. U kunt uw computer te geven aan lokale organisaties die de computer kan opknappen, of u kunt geven aan een organisatie die veilig zal recyclen. Ook contact op met uw computerfabrikant-ze misschien een recycling programma in te voeren;. 5. Geef uw oude mobiele telefoon aan een goed doel, een ander elektronisch kun je niet weggooien zijn oude mobiele telefoons in Californië, is het zelfs tegen de wet te sturen naar een stortplaats. Gelukkig, programma’s te verzamelen oude mobiele telefoons en zet ze goed te benutten. Een programma geeft telefoons om slachtoffers van huiselijk geweld, zodat ze altijd over een gratis manier om te bellen voor hulp. Om erachter te komen die naar uw oude telefoons te geven aan, vraag de winkel waar u de telefoon hebt gekocht. Ze zou in staat zijn om het te nemen, of ze kunnen u waar te nemen vertellen.

6. Verf, batterijen en auto vloeistoffen-niet ze weg te gooien;! Oke, dus je niet verondersteld te dumpen veel van de chemische stoffen die je in (of uit te maken van) uw auto, en je moet gebruiken elke steek verf je de laatste keer dat je opnieuw ingericht gekocht. Accu-you’d alleen maar de oplaadbare ras te gebruiken, toch? Het feit is, al deze dingen moeten worden afgevoerd, en het is altijd een beetje lastig om erachter te komen wie deze kost. Voor auto vloeistoffen, contact op met uw monteur of een tankstation. Ze zouden hen nemen, of op zijn minst, zouden ze weten waar je goed kon beschikken. Voor verf, overweeg dan proberen om uw resten weg naar een uitgehongerde kunstenaar te geven, maar als dat niet lukt, vraag dan uw verfwinkel wat mee te maken. Neem contact op met uw lokale recycling programma over het weggooien van de batterij.

7. Recycle Everything Else, kunt u vele dingen te recyclen en hergebruiken of te doneren de rest. Hier zijn een paar andere dingen die je zou kunnen overwegen het weggeven

Wanneer je recyclen, vergeet niet om de driehoek te voltooien. Hergebruiken wat je kunt, en kopen gerecyclede producten waar mogelijk. Of dit betekent dat papieren handdoeken en plastic bekers, of dat de nieuwe-to-you dressoir, zult u het nemen van uw groene levensstijl naar een geheel nieuw niveau.