zandbak selectie van locaties en gemalen voorbereiding

Een sandbox kan uren plezier voor uw kinderen. Ze zijn relatief goedkoop en eenvoudig te monteren. Iedereen met fundamentele DIY vaardigheden kunnen hun eigen zandbak te maken, maar voor degenen die kunnen worden ontbreekt in dit gebied, zijn er een groot aantal sandbox kits te koop. Voordat je uit de hamer en spijkers, is het van vitaal belang om een ​​goede locatie vast te stellen voor de zandbak en effectief voor te bereiden de grond.

Ken de Dimensions

Als je de aankoop van een kant-en-klare sandbox kit, moet u van te voren weten als je de ruimte hebt in je achtertuin te huisvesten. Als u het maken van uw sandbox vanaf nul, kan worden ontworpen om te passen welke ruimte je beschikbaar hebt. In beide gevallen is een essentieel element bij het selecteren van de site is het kiezen van een gebied is groot genoeg om uw plannen tegemoet te komen. Doe wat voormeetcyclus om onnodige uitstapjes naar de winkel en teleurstelling voor de kinderen te voorkomen!

Denk Long-Term

Zandbakken zijn meestal tijdelijk items. Zodra kinderen ouder worden, zullen ze verplaatsen naar meer geavanceerde speelgoed of activiteiten. Dit betekent dat de zandbak zal moeten worden verwijderd voordat u uw tuin kunt terugkeren naar zijn oorspronkelijke functie. Hou dit in gedachten bij het kiezen van uw site. Proberen een gebied dat gemakkelijk kan worden afgedekt met gazon of omgebouwd terug in een tuin te kiezen.

Denk aan de zon

Sandboxes zijn in de open, waardoor de blootstelling van uw kind van de zon en ultraviolette straling zal toenemen betekent. Indien mogelijk, proberen om de zandbak te plaatsen in een gebied waar sprake is van wat schaduw, zoals onder een boom. Zo wordt de blootstelling aan de zon minimaal zijn.

Maak de Shape

Zodra u uw plek hebt gekozen, beginnen met de voorbereiding van de grond. Als uw sandbox gaat om een ​​traditioneel plein te zijn, gebruik dan touw of koord om te voorkomen dat deze recht. Andere vormen kunnen extra graven in de grond vereisen.

Uitgraving

Zodra de vorm is gemaakt, de bodem en gras moet worden verwijderd. Het zal de meeste kans hebben om te worden gegraven met een schop en kon enige tijd duren, afhankelijk van het bedrag van de aarde te verwijderen. De grond kan zijn dat ook worden genivelleerd.

leggen Fabric

Ook al heb je het gras en onkruid hebben gegraven, betekent dit niet dat zij niet zullen terugkeren. Ongewenste gras en onkruid groeit door de zandbak zal zijn uiterlijk verwennen en neemt een deel van het plezier weg voor de kinderen. Weed stof is op grote schaal verkrijgbaar bij de meeste tuincentra en zal voorkomen dat dit gebeurt. lag gewoon de stof op de grond voordat u het zand toe te voegen. Andere vormen van kunststof kunnen eveneens worden gebruikt, maar onkruid vlek een het best werken. Het kan ook worden hergebruikt indien de zandbak wordt gedemonteerd.

Bouw de Box

Zodra de site is geselecteerd en de grond voldoende voorbereid, bent u klaar om de zandbak te bouwen. Maak het volgens de plannen en te genieten.