vervang badkamer kraan handgrepen in zes stappen

Volg deze eenvoudige stappen te vervangen badkamerstapkraan handvatten na beschadiging of uw gootsteen een make-over te geven. Omdat u alleen werkt op de handvatten zelf, hoeft u niet de belangrijkste watertoevoer uit te schakelen.

Verwijder het handvat kap te dekken. Dit is meestal een plastic stuk dat boven op de handgreep, het verbergen van een schroef. Je kunt gewoon los te wrikken het af door voorzichtig te trekken in het kader van het met een platte schroevendraaier. Omdat de kap is meestal plastic, zorg ervoor dat je niet breken als u van plan opnieuw gebruikt.

Stap 1 – Verwijder Cap Cover

Zodra de dop is uitgeschakeld, zult u in staat zijn om de schroef te zien. Dit houdt de handgreep stevig op de kraan zelf. Zij zal het meestal noodzakelijk een kruiskopschroevendraaier te verwijderen. Afhankelijk van de stijl van de kraan, kan de schroef zeer lang zijn en sommige zijn moeilijk te verwijderen. Gewoon doorgaan totdat het volledig uit.

Stap 2 – Verwijder de schroef

Met de schroef verwijderd, kun je gewoon trek de hendels uit de kraan nu. Met het verwijderd, zul je in staat zijn om de stam te zien. Nu is een goed moment om schoon te maken rond de stam met een doek en zeepsop om toekomstige corrosie te voorkomen.

Stap 3 – Verwijder oude Handle

Nu kunt u de nieuwe kraan handvatten te plaatsen. Ze moeten gewoon schuiven aan de stam met gemak.

Stap 4 – Plaats New Handle

Zet de nieuwe houder schroef op dezelfde manier zoals u de oude verwijderd. Zorg er altijd voor je zijn aanscherping dit met de hand. Met behulp van een boor kan de kraan beschadigen en leiden tot een meer gecompliceerde reparatie later. Het kan kosten een paar extra minuten om het te doen met de hand, maar het zal tijd en geld op de weg te redden!

Stap 5 – Veilig met schroef

Druk de dop op zijn plaats om de schroef te verbergen. Vergeet niet dat dit is kunststof en makkelijk te beschadigen, dus wees voorzichtig! Het beste is om de palm van je hand te gebruiken en druk zachtjes totdat het gewoon vastklikt.

Stap 6 – Voeg Cap