veiligheidstips voor het gebruik van een teen kick zaag

Toe-kick zagen -gebruikt om vloeren te snijden onder de lip van de vloer kasten-staan ​​bekend om hun sterke terugslag bij het snijden door middel van vloeren en nagels. Terugslag gebeurt wanneer een blade kraampjes en de motor reactie zorgt ervoor dat de zaag omhoog en uit de richting van de operator op te heffen. Volg deze veiligheidstips bij het gebruik van een teen-kick saw

Veiligheidsbril zal stof en vuil uit je ogen te houden; gehoorbescherming zal schade aan uw gehoor te minimaliseren, en handschoenen zal je een betere grip op de krachtige teen trap zag geven en te voorkomen dat splinters van het verwonden van je handen.

Zet uw veiligheid Gear

Inspecteer de teen trap zaag grondig voor gebruik. Je teen trap zaag moet een scherpe, onbeschadigde hardmetalen mes voor het snijden gemakkelijker en minder terugslag hebben. Controleer of alle moeren, bouten en schroeven goed vast zitten.

Controleer uw Tool

Houd de teen trap zaag correct. Stevig greep de zaag met beide handen-linkerhand op de voorste handgreep en de rechterhand op de achterste handgreep-en plaats uw lichaam en armen, zodat je de terugslag beter kunnen weerstaan.

Houd twee handen op de Saw

Zet de zaag en verplaatsen naar voren en weg van je lichaam om een ​​cut te voltooien. Probeer nooit de zaag naar achteren weg van het werk, terwijl het blad in beweging te trekken, laat de kracht trekker en wacht tot het zaagblad volledig stopt met spinnen en ga dan naar je volgende snede.

Zaag van het lichaam weg