stoep constructie: fouten te vermijden

Of uw stoep constructie is om een ​​bestaande trottoir vervangen of om een ​​nieuwe te bouwen, zo deze constructie is om een ​​betrouwbare ondergrond bieden voor uw familie of bezoekers veilig op te lopen, zijn er bepaalde regels van de betonnen constructie die je nodig hebt om te volgen. Er zijn bepaalde fouten die je nodig hebt om te voorkomen dat.

Een rechte en zelfs stoep zal een straight nodig hebben en zelfs te vormen die vorm zullen geven aan het beton van uw stoep als het beton verhardt. Begin niet met het gieten van uw beton in uw formulier totdat u weet het formulier is uniform en recht. Maak niet de fout van het gieten van beton in vormen die niet zijn gemeten voor uniforme breedte en zijn niet genivelleerd niet te maken.

Fout nummer 1 – Het maken van Ongelijke Formulieren

Totdat je weet of je je stoep hoogte zult willen op de begane grond of op het niveau van de andere parallelle of in de omgeving trottoirs, opritten, of de tuin keerwanden, niet beginnen met de bouw van uw formulieren.

Fout No. 2 – Making Your Sidewalk de verkeerde hoogte

Gieten natte beton op een basis die niet is opgesteld kan leiden tot een zinken of barsten trottoir. Om je basis te bereiden, moet u een onverharde bodem, bestaande uit ongeveer 2 inches van zand, grind of steenslag compact. Sta niet toe dat je basis te sponsachtige voor het storten van uw beton.

Fout No. 3 – Gieten Uw Concrete voordat U hebt Prepped Uw Basis

Groeiende wortels, vooral van grote nabijgelegen bomen, zal meestal waarschijnlijk blijven groeien als ze van een live en groeiende boom. Deze groeiende wortels uiteindelijk uitbreiden. Als geïmplanteerd in uw stoep, zal dit onvermijdelijk leiden tot uw stoep te stijgen of te kraken.

Fout No. 4 – het gieten van beton op een basis waar Roots groeien

Indeling van je basis te helling naar plaatsen waar het aftappen van water zal lopen kan tot problemen leiden. Het kan leiden tot water lekken via scheuren in uw kelder, kan het water met zout of andere chemicaliën drain in uw tuin, en kan pooling creëren. Je moet altijd helling uw stoep zodat runoff water goed uitlekken.

Fout No. 5 – Het creëren van een wrong way Slope

Op plaatsen waar uw stoep zal grenzen met andere grote betonnen oppervlakken, zoals patio’s, garage vloeren, opritten, of andere trottoirs, moet je nooit deze aanslagen mogelijk te maken zonder ze te scheiden met een gezamenlijke materialen. Met behulp van deze materialen tussen abutments voorkomt scheuren in beton die wordt veroorzaakt door uitzetten en krimpen.

Fout No. 6 – Gereedschapswerktuigen Uw Sidewalk Zonder Joint Materiaal

Fout No. 7 – Gieten Concrete Zonder Gewrichten

In alle grotere betonoppervlakken, zullen veranderingen in temperatuur steeds expansie en contractie veroorzaken. Zonder controle gewrichten als je klaar bent met uw betonnen stoep, bent u uitnodigend toekomst scheuren. Deze controle gewrichten moeten in uw betonoppervlak worden gesneden met een groovende troffel bij 4 voet 5 voet intervallen.

Als uw stoep zal worden gebruikt in besneeuwde of ijzige omstandigheden, moet u voorkomen dat het maken van het oppervlak glad. Dit type oppervlak bevordert gladde omstandigheden als het ijskoude wordt. U kunt voorkomen dat het maken van deze gladde ondergrond door over hen trekken een bezem of stijve-borstel wanneer uw beton is opgezet, maar is niet helemaal hard.

Fout No. 8 – Het maken van oppervlakken die kunnen worden Slippery