screen deurconstructie instructies

Het bouwen van een nieuw scherm deur kan een relatief eenvoudig project. Zolang je de juiste gereedschappen, materialen, en wat geduld kunt u uw scherm deur gebouwd in een dag.

Afmetingen

Meet zorgvuldig de bestaande kozijn en de deurstijl. U wilt de deur bent voldoende ruimte opbouwen open zwaaien in het frame te geven zonder te wrijven tegen alles. Meestal nemen van ongeveer een halve inch off van de totale meting zal werken.

Het snijden van de raden van bestuur

Je moet slots te creëren in de borden die het scherm zal houden. U kunt dit doen met een Dremel of een precisie-zaag. Als u ervoor kiest om de zaag te gebruiken, zorg ervoor dat je de planken geklemd stevig, zodat ze niet bewegen terwijl u het maken van de gleuven,. Monteer de deur

Met behulp van de nagels en houtlijm (optioneel, maar voegt extra beveiliging) beginnen aan het frame met de gesneden hout monteren. De klemmen in het spel komen met deze stap ook. Gebruik de klemmen om een ​​strakke pasvorm met de planken te verzekeren. Als u ervoor kiest om lijm te gebruiken, kunt u lijm de hoeken samen eerst, klem hem neer, voeg dan de nagels. Als je eenmaal weet de hoeken zijn strak, wil je tijd voor de lijm (indien gebruikt) in te stellen alvorens over te laten. U kunt dan schuren eventuele ruwe plekken u kunt zien,. Maak de deur

Voordat u de monitor aan wil je vlekken of verf de deur naar uw wens. Dit moet helemaal droog is voordat u begint met het scherm of de hardware toe te voegen. Het is ook een goed idee om wat waterdicht afdichten aan de deur als het in een gebied dat zal worden blootgesteld aan de elementen toe te voegen;. Bevestig de Screen

Bevestigen van het scherm en trekken het strak is moeilijk en wordt het beste bereikt met twee mensen. Eén persoon kan het scherm strak te houden, terwijl de andere hecht het. Om het scherm te bevestigen wil je het scherm te schuiven in de sleuven u eerder hebt gemaakt. Begin met slechts een duim of twee. Gebruik de nietpistool om het scherm te bevestigen in de sleuf. Blijf dit doen totdat de hele zijkant is bevestigd. Beginnen met een van de zijkanten, dan boven, dan beneden, dan de andere kant. U kunt bekleding werk of vormen hechten rond het scherm gehechtheid aan de sleuven en het scherm bijlagen verbergen. Zorg ervoor dat u uw tijd met dit zodat het scherm is zelfs en ziet er goed uit,. Bevestig de Hardware

Nu de deur is klaar voor de knoppen of trekt u hebt aangeschaft. Om goede plaatsing zorgen dat u zou willen eerst de deur hangen.

Bevestig de deur naar de bestaande frame als u een deur zou hechten. U wilt proberen te zorgen dat de hardware te maken en scharnieren zijn aan de buitenkant, zodat het niet interfereert met de andere deur al opknoping.