roest vlekkenverwijderaar

Ieder huishouden heeft een goede roest vlekkenverwijderaar. De vele metalen voorwerpen in onze huizen en onze auto’s kan soms maken roest. In sommige gevallen, de rust weer op onze kleren wanneer we in contact met deze roestig objecten. Als je rust tegenkomt, de goedkoopste en eenvoudigste methode voor een roest vlekkenverwijderaar product is citroensap, het zuur reageert op de roest te ontbinden.

Om citroensap gebruiken als een roest vlekkenverwijderaar plaats de gekleurde doek op goed gespreid papieren handdoeken en knijp dan de helft van het citroensap op de plekken ervoor te zorgen dat het in de hoogste concentratie mogelijk te maken. De papieren handdoeken van pas komen voor ze worden gebruikt om te absorberen of dep het citroensap voorkomen vervuiling van het oppervlak en elimineren van de overtollige roest vlekkenverwijderaar sap. Daarna is het kledingstuk drogen in de directe zon totdat het volledig droog is dan de hand wassen schrobben de vlek plekjes grondig.

Alterative Rust Stain Remover

Bij afwezigheid van de citroenen als roest vlekkenverwijderaar, hebt u verschillende alternatieven

• Azijn die vervangt citroensap heel goed en precies gebruikt als citroensap, de procedure is hetzelfde;. • U kunt rabarberstelen gebruiken door te snijden in een inch stukken en kookt ze voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Genieten de gekleurde kleding tot 24 uur;. • zout kan ook worden gebruikt om de vlek wrijven en vervolgens wordt in de zon gedurende enkele uren.