repareren van een schommel

Of gemaakt van metaal, hout of plastic, zal uw schommel occasionele herstellingen nodig. Regelmatig inspecteren uw set en adres problemen meteen om ervoor te zorgen dat uw speeltoestellen veilig en functioneel blijft;. Swing set reparatie is vrij eenvoudig met een paar eenvoudige handgereedschap. Lees verder om te leren hoe je een metalen set te repareren.

Er zijn een paar dingen die moeten kunnen worden gerepareerd met de schommel. Neem de tijd om de hele set te bepalen wat je nodig hebt om te herstellen inspecteren. Op deze manier kunt u het verzamelen van de juiste materialen en hebben alles klaar voordat je begint.

Evalueer Damage

Een gegoten plastic bal kan breken als er teveel gewicht op. Als dit gebeurt, of de zetel wordt gekraakt, moet u om het te vervangen.

Broken Swing

Weer of veelvuldig gebruik kan de schuif aan de schommel te barsten of breken veroorzaken. Wanneer dit gebeurt, vervanging een kwestie van het verwijderen van enkele bouten.

Slide is gebarsten

Na enkele jaren van buiten, kan een metalen frame schommel beginnen te roesten. Hoewel niet zou kunnen het ontwerp aan te passen, is het belangrijk om de roest en verf naar verdere schade te voorkomen. Als de hele schommel begint te tekenen van roest vertonen, herschilderen het geheel.

geroeste Frame