het selecteren van een veilige en beveiligde garage deurslot

De juiste garagedeur slot gaat een lange weg om de veiligheid te verbeteren voor uw huis. Veel huiseigenaren gebruik maken van de garage als werkplaats of berging. Als zodanig kan verschillende activa hier te vinden. Bepaalde functies moeten in het slot worden opgenomen als het is om potentiële inbrekers buiten te houden. Goede kwaliteit sloten ontmoedigen indringers tegen pogingen om toegang te krijgen tot uw woning te krijgen. Gezien de rol die een veilig afgesloten garage speelt in de totale binnenlandse veiligheid, een zorgvuldige afweging van de opties is noodzakelijk. Hieronder vindt u enkele beveiligde types je zou willen overwegen als u een keuze uit de garage lock te maken.

Het is een van de meest gebruikte sloten voor garagedeuren. Het slot is aan de binnenzijde van de garagedeur. Aangezien het slot is niet zichtbaar vanaf de buitenkant, het maakt het moeilijker voor een indringer te knoeien met. Dit ontmoedigt would-be inbrekers. Het slot bestaat uit een bout en ontvangende sleuf die is geplaatst op de looprail. De deur op slot, moet u de bout te schuiven in de sleuf. Dit zorgt ervoor dat niemand de deur geopend van buitenaf. Hoewel de zijdeur bout is relatief eenvoudig, het biedt goede beveiliging voor uw garage.

Side Door Bolt

Deze zorgen voor extra versteviging een deur. De sluizen zijn ideaal voor toegangsdeuren in uw garage. Het is een veilige vergrendelingsmechanisme dat deuren aanvult met sleutels. U kunt de deur te openen door het bewegen van het slot naar de open positie. Om dit te doen, moet je het slot cilinder draaien. Het cilinderslot kan enkel of dubbel zijn. Één flestypes gebruiken een sleutel aan de ene kant en een knop die wordt aan de andere kant. Een sleutel moet gebruikt worden aan beide zijden voor dubbele cilindersloten. Het nachtslot slot is een veiliger vergrendelingsmechanisme dan het voorjaar bout type. Spring grendelschoten gebruiken een veer om het slot dat kan opleveren als er voldoende druk wordt uitgeoefend bedienen. Het kost veel moeite om een ​​nachtslot slot te verplaatsen zonder de sleutel. Dit ontmoedigt indringers.

deadbolt Sloten

Geavanceerde technologie wordt gebruikt om deze sloten produceren. In plaats van een toets, wordt een vingerafdruk gebruikt voor het openen en sluit de deur. Het systeem ondersteunt meerdere vingerafdrukken waarmee u kunt bepalen wie toegang krijgt. Het beste is om een ​​professionele installatie van een elektronisch slot. Hoewel ze meestal duur te zijn, elektronische garagedeursloten behoren tot de veiligste. Ze zijn goed de financiële investering, gezien de veiligheid impuls geven ze aan uw huis waard is.

elektronische Sloten

Deze worden gewoonlijk gebruikt op metalen garagedeuren. Het handvat dat het slot actief is, T-vormig, die het slot zijn naam geeft. T-handgreep zit geen gebruikelijke toetsen. Het sluitsysteem gebruikt een cilindervormig sleutel die moeilijk te reproduceren. Het is onmogelijk om de handgreep te bedienen zonder deze sleutel.

T-Handle Lock

Deze sloten worden bediend zonder gebruik van sleutels. U maakt een toegangscode die je voedt in een toetsenbord. De code kan worden gewijzigd als nodig is. Indringers kunnen niet kiezen of stoot dit sluitmechanisme waardoor het veiliger dan de traditionele ingetoetst sloten maakt. Veel keyless sloten worden geleverd met een levenslange garantie tegen indringer schade. Ze bieden een hoog niveau van veiligheid.

Keyless Digital Sloten