het selecteren van een energie-efficiënte zwembad pomp: 6 tips

Of u vervangt een bestaande zwembadpomp of eisen dat een voor een nieuw zwembad, kan het handig zijn om te weten wat te zoeken in een energie-efficiënt model. Denk na over de weinige onderstaande tips als je winkel voor een milieuvriendelijk toestel dat u kunt geld besparen.

Veel oudere rassen van zwembadpomp slechts 1 snelheid hebben, maar dit is een inefficiënte manier om het te laten werken. Kies voor een pomp die een variabele snelheidsregeling die u zal toelaten om de snelheid van een cyclus voor het apparaat te verminderen heeft. Dit proces zal toelaten het water te filteren door middel van het systeem één keer per 24 uur, dat is efficiënter dan het verminderen van de tijd dat de cyclus duurt om dit te draaien dat u ook geld besparen. Uw het toerental van de cycli van de pomp weerhouden te hard werken.

Snelheid

Bekijk het materiaal dat het zwembad pomp zijn gemaakt van om ervoor te zorgen dat ze niet corrosief. Dit zal het risico van componenten ontwikkelen roest en vermindering van het vermogen van de pomp goed werkt te verminderen. Vergeet niet dat je krijgt wat je betaalt voor en een pomp gemaakt van versterkte materialen zijn waarschijnlijk meer kosten, maar zal een meer efficiënte optie, omdat het langer zal duren zijn.

materialen

Onderzoek de zwembadpomp voor aankoop om erachter te komen hoe makkelijk het zou zijn om toegang te krijgen tot de filter en rasp zodra het in situ. Een pomp met componenten die gemakkelijk toegankelijk zal vaker worden schoongemaakt zijn, die zal helpen om efficiënter als het niet hoeft te werken te hard lopen als gevolg van een ophoping van vuil.

Toegang

De hoeveelheid Watt die de pomp dient te voeden moet als hiermee rekening wordt gehouden, raakt energiezuinig is. Het is niet noodzakelijk dat de pomp een aanzienlijke hoeveelheid energie te laten werken dus kies een laag wattage optie.

wattage

Een zwembad pomp die een digitale besturing omvat zal u toelaten om in te stellen, zodat de cyclus tijdens de daluren voor de eisen van de elektriciteit loopt. De kosten in deze tijden zal vaak goedkoper zijn en dient u contact op met uw energieleverancier voor de bevestiging van de precieze tijden omdat ze vaak zal zijn tijdens de nacht. U kunt ook kiezen voor een optie die een timer die hetzelfde werk doen heeft.

Controle

Bij het selecteren van een pomp, rekening met de grootte van uw zwembad om u te helpen beslissen welke het beste is voor uw doeleinden. Een aanzienlijke hoeveelheid energie kan worden verspild als een onjuiste sized pomp wordt gebruikt. Als de pomp is te klein voor het zwembad, het zal worden gedwongen om te hard te werken aan het water, dat niet alleen de macht zal verliezen, maar kan ook leiden tot de pomp af te breken filteren. Wanneer de pomp te groot is, zal het energie verspillen het moment dat deze wordt ingeschakeld.

Grootte