hergebruikt opbrengst opslag

Amy Jensen is een freelance schrijver voor meer dan 4 jaar op een breed scala van onderwerpen geweest. Ze heeft altijd een doe-het-zelf soort meisje geweest, leren hoe om dingen te doen door haar eigen creativiteit en onderzoek. In haar vrije tijd houdt ze naar de tuin, koken, schoonmaken, en neem het op projecten rond het huis. Van decoreren en vintage mode tot voeding en reizen, houdt ze van het schrijven over haar vele interesses.

Produce is een lastige schepsel. De lade in de koelkast is nooit groot genoeg en zelfs verbergt wat je hebt. Sommige vruchten en groenten het beste doen in de kou van de koelkast, terwijl anderen zijn veel beter af op uw toonbank waar het warm en droog. Het opslaan van producten kan een uitdaging zijn, vooral als je een bounty van een of andere vorm. Gebruik de volgende ideeën om uw eigen producten houder te creëren en ruimte te besparen in uw keuken.

onderwerpen

Decoratieve Platter

Geen behoefte om extra dollars te besteden aan producten houders en rekken als je een prima schotel of plaat in de kast hebt. Gebruik die voedsel platters u alleen uit te brengen eenmaal per jaar en hergebruiken ze naar uw producten te houden. Stapel fruit aan de ene kant en groenten op een ander. Platters zijn vooral leuk omdat er geen draden te graven in de huid van je vers fruit en groenten. Probeer het instellen van het plateau op de top van uw broodrooster oven of magnetron om nog meer ruimte te besparen, Vergeet niet om het te verwijderen bij het gebruik van dat apparaat.

Houten kratten

Gebruik houten kisten opslag voor uw producten, met name een die je kan hebben in bulk. Deze kunnen in de bodem van een pantry, kast, of keuken kar worden geplaatst. Vullen met groenten die een lange houdbaarheid hebben, zoals aardappelen, uien en knoflook. Houten opslag kratten zijn stapelbaar, heavy duty, en kan toevoegen aan een rustieke of land inrichting.

onderbroek

In plaats van het wegwerken van oude nightstands of kleine kasten met laden, voeg ze toe aan uw keuken en ze gebruiken om uw producten op te slaan. Als men niet zal passen in uw keuken, kan het passen in een pantry of keuken opslagruimte. U kunt ook verwijderen het laden en opslaan van de producten in ondiepe kratten of op richels binnenkant van de kast. De droge, houten laden helpen om producten die droge opslag verse vereist.

Rekken

Een douche caddy of kruidenrek kan worden gemonteerd op de muur en gebruikt om verschillende soorten producten op te slaan binnen handbereik. Dit bespaart teller ruimte en kan vooral nuttig zijn bij het kleine keukens die niet veel ruimte tegen te gaan hebben zijn.

manden

In plaats van weg te gooien oude manden, hergebruiken door ze opknoping van het plafond haken of pan rekken. Om dit te doen, moet je een hoog plafond of de ruimte boven een aanrecht of de bar die niet in de weg van kastdeuren, toestellen of andere items te krijgen.

Bind 2 of 3 pakketten samen met touw of dun touw, een over de ander. Bevestig ze met behulp van een stuk touw dat ongeveer 10 duim lang, en bind elk uiteinde langs de rand van ieder pakket voor de bevestiging. Doe dit met 2 of 3 stukken touw rond de randen voor het evenwicht, net als een plant houder. Dan doe het zelfde uit de bovenste korf op een hanger te maken. Dit kan ook gedaan worden met papieren bord houders, oude lampenkappen, of potten.

Als u een sterke manden met handvatten, zoals die gemaakt van bamboe, kunt u gewoon hangen die door henzelf en te gebruiken voor hetzelfde doel.

vogelkooien

Veel kringloopwinkels hebben oud, opknoping vogelkooien beschikbaar die nooit lijkt te verkopen. Opruimen van een oude en gebruiken om uw producten in te slaan. Als je het bent opknoping van het plafond, zorg ervoor dat de kooi hangen op een veilige plek die niet zal bemoeien met apparatuur of kasten. Laat de deur open voor een gemakkelijke toegang.