geschikt toegangsdeuren voor een boomhut

Meestal is de hele reikwijdte van het gaan door de ruzie van het bouwen van je eigen boomhut is om de privacy hebben – maar het belangrijkste stuk is de toegangsdeur, want dit is wat er buiten te houden de nieuwsgierigen, als je er niet om te waken je veilige haven. Hier zijn enkele ideeën om u te helpen beslissen welk ontwerp het best geschikt is voor uw boomhut.

Het hebben van een massief houten deur met een hangslot en een sleutel zou de meest betrouwbare zijn, maar je moet in gedachten te houden dat dit niet een huis vol waardevolle bezittingen. Meestal wordt het gebruikt als schuilplaats van een kind en het is gewoon de gedachte van het hebben ergens opgesloten dat de volwassenen niet te doen, dat is het meest aansprekende kunt krijgen. Ook, je moet niet vergeten dat de boomhut is niet op de begane grond, en een massief houten deur is verre van licht. In feite, als je niet voorzichtig bent, kan het uiteindelijk een gevaar voor iedereen te gebruiken en mensen er omheen. Kies voor een lichte houten deur, die de benodigde zekerheid zal bieden, maar zijn licht genoeg om te worden gebruikt voor uw boomhut.

Massief hout

Een andere optie zou zijn om te gaan voor gordijnen. Afgezien van het overwegen van de juiste materiaal voor uw gordijnen, moet je ook nadenken over andere aspecten van dit soort boomhut ingang. Zal uw gordijn waterdicht? Het hebben van een waterdichte gordijn te voorkomen dat het genieten van regenwater bij slecht weer. Of zal het worden gemaakt van canvas? Gordijnen gemaakt van duurzaam doek zal niet blazen over de plaats in de wind. Met elk type van gordijn materiaal, een goede tip is om lood toe te voegen aan de onderzijde. Dit zal het gordijn te houden verticaal opknoping, ook al is het winderig, en het zal helpen om een ​​aantal van de kou buiten.

gordijnen

U kunt er ook voor kiezen om een ​​kralen gordijn, die klaar zijn om op te hangen kan worden gekocht of u kunt maken op maat zelf, het kiezen van de kleuren van de kralen en de patronen om sieren het gordijn. Dit is een goede optie als u zou graag een aantal extra textuur toe te voegen aan uw boomhut. Ook, in tegenstelling tot het hebben van een materiaal gordijn, het patroon en de kleuren kunnen worden gewaardeerd als in de boomhut. Lood kan ook worden toegevoegd aan kralen gordijnen zodat de lengtes van kralen snaren niet overal vliegen, deel gevaarlijk.

Perspex

Een andere optie zou zijn om een ​​rechthoek van Perspex uitgesneden op maat en passen in een houten frame, dat kan fungeren als een deur. Dit zal ervoor zorgen dat de kinderen veilig spelen als ze kunnen worden gezien binnen de boomhut. Bovendien, de kinderen kunnen zien buiten, zodat er geen grenzen tussen hen en natuur.

Alles kan worden gebruikt om een ​​entree te maken in een boomhut speciale … alles wat je hoeft te doen is gebruik je fantasie om de meeste van wat je tot je beschikking hebt te maken.