geschikt afwerkingen voor duurzaam hout nestkastjes

Wanneer u op te bouwen en op te hangen houten vogelhuisjes je doel is om een ​​comfortabele omgeving voor wilde dieren te bieden. Zorg ervoor dat het vogelhuisje zelf is veilig voor de vogels en bescherming van het milieu door het vervangen van houten afwerking gemaakt van toluenen, dichloormethaan of terpentine met deze natuurlijke milieuvriendelijke coatings;. Olie Finishes; Deze worden geproduceerd uit diverse zaden en noten. De twee meest voorkomende oliën die zal verharden en te genezen hout worden lijnolie en tung olie. Lijnolie hardt snel op hout, maar niet een ondoordringbare vocht barrière te vormen. 5 lagen tung olie op hout zal een effectieve water en chemische barrière te vormen. De olie afwerking niet goed presteren op krasbestendigheid,. Shellac, Shellac is een natuurlijke afscheiding van lac bugs. Deze afscheiding wordt verzameld, gedroogd en tot vlokken gemengd met alcohol te worden aangebracht op oppervlakken. Het is een effectieve water en vlek barrière, en is eetbaar door zowel planten en dieren, waaronder mensen. Schellak niet weerstaan ​​krassen of warmte goed;. Water-Based Coatings; Vanwege hun lage solvent niveaus, zijn watergedragen coatings steeds populairder voor huishoudelijke artikelen gebruikt door mensen en dieren. Ze blijven duidelijk langer dan andere afwerkingen en waterafstotend en vlekken effectief. Voor krasbestendigheid, veel water gebaseerde coatings bijna gelijk polyurethaan.