dakbedekking – asfalt versus metal

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

Het dak is uw eerste verdediging tegen de elementen, en als het dak lekt of het geven van je problemen, het hele huis lijdt. Daken moet een lange tijd duren indien goed geïnstalleerd. Het moet worden geïnstalleerd met een superieure kwaliteit materialen en moet door een erkende en ervaren aannemer worden behandeld. Maar wat zijn de beste materialen voor de baan? Een asfalt dak is eenvoudig te installeren, maar maakt het het meest logisch op de lange termijn? Metalen daken zijn duurder, maar je krijgt wat je betaalt voor? Hier bespreken we de verschillen tussen metaal en asfalt daken, zowel voordelen als nadelen

asfaltshingles

Asfalt shingles zijn de meest populaire vorm van dakbedekking. Laten we eens kijken naar asfaltdakspanen ten opzichte van metaal.

Metal Daken

Installatie van asfaltshingles is een eenvoudig proces, zolang de werkman volgt een paar eenvoudige richtlijnen en verzekert dat de pasvorm goed is. Werklieden hoeven niet hoog opgeleid of deskundige op dit daktype installeren. Eenvoudige tools worden gebruikt om te installeren, met een mes gebruikt om de shingles bezuinigen op het terrein. Zorg moeten worden genomen om slabben goed te installeren, en de dakdekker moet de richtlijnen voor het installeren van dit dak voor de locale waar u woont. 70 procent van de woningen in de Verenigde Staten hebben asfalt shingledaken. (Voor meer op asfalt dakbedekking check out “beschermen en onderhouden van Asphalt Roofing Systems uit algen en mos groei.”)

Vergelijking van de twee

Metalen daken al vele jaren uit de prijsklasse van veel huiseigenaren geweest. Vandaag de dag, het metalen dak is meer betaalbaar, en technologie heeft gevorderd, zodat een metalen dak hetzelfde kan worden weergegeven als een dak in asfalt afgewerkt. Laten we eens kijken naar de voordelen van een metalen dak.

Als het gaat om duurzaamheid, kan een metalen dak niet kloppen. De meeste metalen daken zijn gegarandeerd door de fabrikant voor 30 tot 50 jaar. Zij zal gemakkelijk duren de levensduur van de woning. Ze voegen waarde toe aan een huis, het maken van een metalen dak een goede investering in termen van verkoopbaarheid. Er zijn woningen op record dat had metalen gordelroos in het begin van 1900 is geïnstalleerd, en zijn nog steeds in goede conditie vandaag. Asfaltdakspanen, anderzijds, op de laatste 17 jaar gemiddeld. Vergeleken met een metalen dak, ze veel gemakkelijker en goedkoper te installeren. Technologie in de industrie heeft een lange weg aan de verbetering van de levensduur van asfalt gordelroos, met de glasvezel grind beschouwd als de beste te zijn gekomen.

Vergelijking van de twee, zien we dat een metalen dak is waarschijnlijk het beste dakbedekking. Voor een ding, asfalt gordelroos zijn niet recycleerbaar. Volgens de National Association of Homebuilders Research Center, zijn 20 miljard pond van asfaltdakspanen gedumpt in de Amerikaanse stortplaatsen elk jaar. Om dit in perspectief te zetten, als je een 40.000 pond vrachtwagen gevuld met de shingles gedumpt op stortplaatsen, elke truck geplaatst begin tot eind zou bereiken van New York naar Californië en terug, en dan zo ver als Chicago. 56 procent van metalen daken kan worden gerecycled. Omdat de metalen dak duurt zo lang, er is geen noodzaak om deze te scheuren en leiden tot meer vervuiling van de planeet. Garanties op metalen dak overtreffen de levensduur van een asfalt dak;. Dollar voor dollar, dan betekent dat een metalen dak is de beste keuze van de twee. U moet de kosten in de vergelijking te overwegen, en hier is waar het asfalt shingledak overstraalt de metaal. Op het gebied van duurzaamheid, betere bescherming tegen lekken, en onderhoud, een metalen dak is nog steeds de beste keuze. Veel mensen zullen terugschrikken van het installeren van een metalen dak vanwege de kosten, maar als je iets dat nooit vervanging nodig heeft, en voegt waarde en bescherming aan uw huis wilt, dan een metalen dak is de weg te gaan.