zijwaarts airco-installatie

Airco-installatie is een lastige zaak, en soms lijkt het erop dat er gewoon niet genoeg ruimte op de muur om alle elementen van de airconditioner te passen. Een oplossing voor dit probleem is om de airconditioner op zijn kant, zodat maken gleuf in de ruimte. Dit kan echter zeer gevaarlijk gedrag voor een aantal redenen, met inbegrip van de kans dat de airco unit van de olie zal lopen, en in brand te zijn. Desondanks gevaar, zijn er een aantal elementen van de eenheid die kan worden omgezet aan de zijkant om manoeuvreerbaarheid verhogen. Sideways airco-installatie is een lastige zaak, maar het is mogelijk als u zorg.

Het belangrijkste wat gedaan moet worden bij de aankoop van een airconditioner is ervoor te zorgen dat u het juiste model. Als u van plan bent om de airco unit zijwaarts te installeren, krijgt u een systeem dat u zal toestaan ​​om onderdelen te plaatsen in deze positie nodig. Sommige eenheden zal dit niet toestaan, zodat je kan hebben om een ​​verkoper om te praten over wat je nodig hebt alvorens te kopen.

Stap 1 – Aan de juiste Air Conditioner

Zorg ervoor dat u de instructies lezen voordat het monteren van de stukken van het apparaat. Scheid alle delen van de airconditioner die zijwaarts kan worden gedraaid, en de eerste installeren. De stukken die moeten in de juiste hoek te installeren moet dan worden aangebracht om deze. Installeer de zijwaartse stukken door het losdraaien geval en deze gebruiken om gebieden op de wand waarop zij worden aangebracht markeren. Sommige AC-eenheden zullen een ondersteuning nodig, dus je moet hiermee rekening te houden bij het uitvoeren van een zijwaartse airconditioner installatie.

Stap 2 – Het sorteren van de Pieces

Als je zijwaarts installeert de airco unit, kan het nodig zijn om extra steun te verlenen aan de onderkant. Bepaal waar het apparaat moet gaan, en dan bouwen een plankje met twee beugels, en een lengte van hout. Schroef het hout op de beugel, en je zal een plank-achtige ondersteuning. Plaats uw AC op deze, en schroef daarna de zaak naar de muur. Als u een zeer stevige muur, kunt u spaties in de muur te boren voor het plaatsen van de zaak, en dan schroeven door de gaten.

Stap 3 – Montage van de Ondersteuning

Zodra al uw AC unit is geïnstalleerd, moet u de stukken die zijwaarts zijn, en de gewone onderdelen met elkaar te verbinden. Wees voorzichtig wanneer dit te doen, en volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig, als een vergissing op dit punt de airco unit kan leiden tot storingen. Zodra alle stukken zijn aangesloten, start het toestel en zorg ervoor dat het volledig functioneel is.

Stap 4 – Het aansluiten van Everything

Zoals eerder opgemerkt, installeren van een eenheid op zijn kant is een gevaarlijke praktijk. Als u helemaal zeker bent over hoe de instructies van de fabrikant te volgen, past het beste worden geadviseerd in een professionele airconditioner installateur eenheid tot stand te brengen, en hen in staat stellen om de problemen te werken met het installeren van een gewone eenheid in uw huis.

Stap 5 – Alternatieven