vervanging van oude kelder framing met nieuwe framing

Of het nu gaat om te voltooien en onafgewerkte kelder of om oude of rottende muren zo lang geleden waren geïnstalleerd te vervangen, het is nogal een project overnemen van de reparatie of vervanging van uw kelder framing. Lees dit artikel om de nodige stappen om het project af te begrijpen.

Bij het vervangen van uw kelder framing, moet u de oude stud wanden te verwijderen. Als het oude hout toont alle schimmels, droge rot, andere tekenen van veroudering, niet opnieuw te gebruiken. Vervang deze met nieuwe materialen.

Stap 1 – Rip Out the Old Walls

Bij het aangaan van de kelder framing, moet u kijken naar steunbalken die zijn bedrijf tot het plafond, of in dit geval, de vloer van uw huis. Deze kunnen worden verwijderd en tijdelijk vervangen door metalen steunen. Verwijder eventuele elektrische dozen en leg ze opzij voor toekomstige installatie. Zorg ervoor dat u aan de macht te snijden voor het gebied waarin u werkt om elektrische schokken te voorkomen.

Stap 2 – Stud Framing Layout

Wanneer u uw nieuwe kelder framing te bouwen, rekening te houden met de goedkeuring van vloer tot plafond, zoals elke kelder heeft iets andere afmetingen. Het meten van de basis van uw muren om de montage van de fotolijst uitvalsbasis voor uw 2×4-inch balken te markeren. Je kunt ze vast aan de vloer met behulp van het cement nagels. Ze zullen rijden door de basislijn in de bestaande vloer zonder veel moeite om het fundament van uw ingelijste muur te beveiligen.

Stap 3 – Het starten van de Framing

Markeer een plek voor een verticale na elke 4-voeten in het rond de beveiligde stud voet van de muur. Uw kelder framing van de structuur met verticale steunen gelijkmatig verdeeld rond de kamer worden geplaatst.

Stap 4 – Installeer de Top Ondersteuning Studs

De verticale studs moet mogelijk worden teruggebracht tot het plafond draagbalken en de afstand tot de vloer tegemoet te komen. Studs komen in een standaard lengte van 8-voeten. Als uw kelder is 6-voet lang, moeten de balken 5.6-voet lang mogelijk te maken 2-inch boven het frame steunbalk studs zijn.

Stap 5 – Afwerking Up

Monteren en beveiligen top draagbalken. Spreiden hen zodat de einden rusten halverwege over een verticale zodat het gewicht goed ondersteund wordt en dat de dwarsliggers niet verschuift van de verticale steunen. Ze kunnen worden aangeboord plaats met behulp van een rubberen hamer om te voorkomen dat blauwe plekken het hout. Zet ze vast naar boven onder een hoek met ofwel hout schroeven of spijkers timmerlieden.

Gebruik de boring draden en leidingen lopen door uw verticale steunen om uw stopcontacten en leidingen armaturen tegemoet te komen. Toepassen hangers op de pijpen en leidingen in het frame voor het isoleren en afdichten van de wanden dicht met de multiplex om te voorkomen dat hangend in de holte later.