vernieuwing van de garage

J. A. Young heeft een Master’s Degree in het Engels, en een achtergrond die werkzaam zijn in het algemeen onderzoek en speciale bibliotheken. Op deze website, ze is gespecialiseerd in tuinieren, en indoor / outdoor decor projecten.

Voor veel doe-het-zelvers, de garage is veel meer dan een ruimte om de auto te parkeren. Zo vaak, de garage fungeert als een auto-winkel, een schuurtje, een opslagcentrum – ook een plek om te entertainen. Toch zijn de meeste garages kan veel grotere mate van functie te bereiken, afhankelijk van uw behoefte. Knutsel een center, een logeerkamer, een collectible showroom, en een kantoor aan huis zijn slechts een paar van de kamers van uw garage kan streven te worden met een aantal elementaire home improvement taken.

Voor een garage te laten functioneren meer als een kamer, moet een paar elementen worden beschouwd – verwarming, koeling, ventilatie en elektriciteit zijn de essentie. Zeker, kunt u nieuwbouw te overwegen, zoals de invoering van een loft en trappen, maar dit zijn de kanjers als het gaat om het opknappen of het maken van boven de garage. Dit is ook de duurdere deel van het verbeteren van uw garage, ook. Houd in gedachten, als je niet kunt “doe het zelf,” niet beknibbelen op de kwaliteit vakmanschap. Net als veel andere home improvement projecten, je bent eigenlijk het verhogen van de waarde van uw huis met een project als dit. Een verwarmde garage is gewoon meer waard dan een onverwarmde één.

Andere soorten van de bouw, dat is meer cosmetisch van aard, zoals het ophangen van gipsplaten en inrichten van een plafond, kan ook aanzienlijke uitgaven. Bepaal hoe u wilt dat de ruimte om te functioneren. een plek waar je meubels, zand panelen, en verf strip – – je zou het niet erg een plafond uitzicht op de spanten Bijvoorbeeld, als je de garage nodig heeft om een ​​timmerbedrijf zijn. In feite, zult u het maken van een grote puinhoop in dit type kamer, dus een cosmetisch-verheugend effect kan niet zo functioneel als een goede ventilatie systeem.

Elektriciteit en verlichting overwegingen zijn belangrijk maakt niet uit hoe u wilt dat uw garage te laten functioneren. Van automotive behoeften kantoor aan huis nodig heeft, u voldoende verlichting nodig hebt om te zien wat je doet en voldoende stopcontacten aan te sluiten in alles van uw fax, tafelcirkelzaag en lijmpistool. Overweeg de installatie van outlets ongeveer om de 34 inch, zodat u niet hoeft te struikelen verlengsnoeren.

Flooring is iets wat je zal moeten zorgvuldig overwegen. Een betonnen plaat kan werken voor een auto-kamer, maar het is niet mooi. Natuurlijk zal een schrijnwerkerij centrum niet meer nodig een dure parketvloer ook niet, maar er zijn tal van vloeren opties die er zijn die zowel functioneel en betaalbaar zijn. Vinyl vloerbedekking misschien de moeite waard aandacht voor een ambacht kamer. Nogmaals, zal de functie van de ruimte om het type vloer u installeert dicteren.

Storage is ook een overweging. Bij het vernieuwen van uw garage, wilt u misschien die gammel metalen rekken waar u alles op te slaan uit blikjes nagels Kerst ornamenten en conservenindustrie kruiken af ​​te zien. adequate kasten installeren kan niet alleen uw artikelen georganiseerd, kan het zorgen voor een meer aangename esthetische. Dit is essentieel als je garage verdubbelt als een kantoor aan huis of waar uw bedrijf gemorst in om bordspellen en dergelijke voor de vakantie te spelen. Zelfs een hoge rekken plan kan rommel weg te nemen en kunt u seizoensgebonden producten voor het gemakkelijk terugvinden op te slaan.

Garages kunnen worden gemaakt door aan iedere behoefte aan te passen. Zo veel projecten kan er worden bereikt met weinig of geen interferentie met de rest van uw huis. Als u het bouwen van een garage vanuit het niets, zoveel te beter! U kunt plannen voor uw behoeften vanaf het begin. Of, als je nog auto-opslag nodig heeft, overweeg dan een aanvulling op uw garage (zoals een breezeway of kas) naar andere behoeften. Van kleine veranderingen tot grote revisies, is de kans groot dat u er geen spijt van de kosten, omdat je je upgrades aan te passen aan uw levensstijl aan te passen en in hoge mate invloed op de waarde van uw huis.