stappen om de kwalificatie voor een gezamenlijke hypotheek

Een gezamenlijke hypotheek is een hypotheek die 2 of meer mensen meenemen. De hypotheken worden uitgegeven op basis van de kwalificaties van iedereen in plaats van betrokken dan één persoon in het bijzonder. Meestal worden de gezamenlijke hypotheken verstrekt aan gehuwde paren, maar groepen van beleggers en vrienden kunnen zich aanmelden. Alle betrokken partijen zijn even verantwoordelijk voor het betalen van de hypotheek, die de financiële lasten vermindert. Aan de andere kant, zijn alle partijen even bestraft als iemand valt achter op de betalingen, en de hypotheek reflecteert op dezelfde manier op ieders krediet geschiedenissen.

Aangezien de gezamenlijke hypotheek aanvragers gelden als een groep in plaats van als individuen, zouden ze moeten hun financiële gegevens te combineren. Dit omvat inkomen, krediet geschiedenis, en de schuld. De hypotheekverstrekkers maken hun besluit op basis van de gecombineerde data, te behandelen als ze zouden de financiële gegevens van een individuele aanvrager.

De combinatie van financiële gegevens

In het kader van de gezamenlijke hypotheek aanvraag, wordt het inkomen van verzoekers bij elkaar opgeteld. Dat betekent dat, terwijl de aanvragers genoeg inkomen in aanmerking te komen voor een hypotheek als individuen niet kan hebben, zou hun gezamenlijke inkomen genoeg is om aan de eisen te passen zijn. De keerzijde daarvan is dat de schuld van de aanvragers wordt toegevoegd op dezelfde manier. Dat betekent dat wanneer deze toepassing een groep, ze hebben grotere schuld dan zij als individuen.

De combinatie van inkomen en schulden

Wanneer we kijken naar de hypotheekaanvragen, de hypotheekverstrekker de gecombineerde inkomsten te nemen en te vergelijken met de waarde van de gecombineerde schuld. Dit staat bekend als de inkomsten-to-schuldquote. Als het inkomen kleiner is dan de schuld, zou verzoeksters niet in staat zijn om zich te kwalificeren voor de hypotheek. Als het inkomen groter is dan de schuld, zouden zij in staat zijn om zich te kwalificeren. Hoe meer het inkomen hoger is dan de schuld, hoe groter de kans dat ze een grotere lening te krijgen.

Het combineren van Credit Geschiedenis

Gelukkig is de gezamenlijke inkomsten-to-schuldquote heeft de neiging om beter dan individuele inkomen-to-schuldquote zijn. Dat betekent dat, zelfs als de gecombineerde schuld is groter, de aanvragers nog steeds een betere kans van de kwalificatie voor de gezamenlijke hypotheek dan ze zouden voor individuele hypotheken staan.

Krediet geschiedenis meet van verzoeksters vermogen om schulden af ​​te betalen. Juist omdat de aanvragers hebben een grotere schuld betekent niet dat ze zijn het niet onmiddellijk vruchten af ​​te werpen. Omgekeerd kan de aanvrager wil kleinere schuld hebben moeite om op tijd betalingen. De geschiedenis wordt uitgedrukt in een getal bekend als de credit score. Hoe hoger het getal, hoe beter de verzoekers ‘krediet geschiedenis is.

Voor het doel van de gezamenlijke hypotheek aanvraag, kan de hypotheekverstrekker verschillende methoden te gebruiken om te bepalen welke krediet geschiedenis van toepassing is. Sommige kredietverstrekkers kijken naar de aanvragers krediet geschiedenis en selecteert wie heeft de hoogste credit score. Anderen zullen de scores van alle aanvragers te nemen en het gemiddelde ze uit. Andere geldschieters kiezen voor de credit score van de kredietnemer met het hoogste inkomen. Afhankelijk van de kredietwaardigheid van de leners, kan elk van deze werkwijzen of een voordeel of een nadeel.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat, in tegenstelling tot veel mensen veronderstellen, is iedere aanvrager geen enkele credit score. Veeleer hij drie. Elke credit score wordt berekend door een ander krediet rapportage bedrijf. Omdat elk krediet rapportage bedrijf heeft zijn eigen werkwijze voor het melden, zal de credit scores enigszins variëren. De geldschieter behoudt zich het recht om elke 1 van de 3 credit scores te kiezen. Hoewel dit misschien niet veel van een verschil zal maken als verzoeksters ‘credit scores zijn ver uit elkaar, het kan als verzoeksters’ scores dicht bij elkaar liggen, een enkel cijfer kan een verschil tussen acceptatie en afwijzing te maken.