RV watertank reparatie: het oplossen van problemen

Als u genieten van reizen, dan weet je dat van tijd tot tijd je nodig hebt om een ​​camper tank reparatie uit te voeren op uw systeem. Er zijn 3 types watertank, waarvan de watertank het meest waarschijnlijk beschadigd door gaten worden gemaakt in het materiaal van het reservoir RV. Als u vindt dat u nodig hebt om patch of reparatie van uw camper tank, dan kun je dit gedaan vrij gemakkelijk, zolang je een paar home improvement vaardigheden en een geschikte RV tank reparatie items. Dit is een taak die kan worden gedaan in een paar uur, en zal u helpen om de tank te repareren totdat u wenst te vervangen door een andere.

Voordat u begint met uw camper watertank op te lossen, moet u helemaal leeg is, om te voorkomen dat er water lekt op je terwijl je probeert om het ding te repareren. Mogelijk moet u opnieuw vullen van de tank om te controleren dat het lek niet wordt veroorzaakt door de druk van het water in de tank, maar je moet er oplossingen of reparatie van de RV watertank beginnen met legen. Leeg de tank met behulp van een sifon, en verwijder deze vervolgens uit de RV.

Het legen van de watertank

Als u een oude camper, of een die wordt gebruikt op een regelmatige basis, dan moet u ervoor zorgen dat de tank zelf is niet het probleem. Oude tanks kunnen losse verbindingen te ontwikkelen, en kan ook lekken via scheuren in het metaal als gevolg van slijtage. Als u nu een oude camper tank, neem het uit het voertuig, en leg het op de grond, op zoek naar duidelijke tekenen van problemen, zoals een gat in de klinknagels om de hoek, of water-vlekken rond de zijkanten. U moet dan in staat zijn om barsten of scheuren te detecteren. Kijk naar de armaturen aan de buitenkant, en in het bijzonder onderdelen die zijn gesoldeerd, omdat deze los of beschadigd kan worden. Take off beschadigde onderdelen en reparatie.

Controleer de Structure

Als u geen duidelijke problemen met de tank kunt zien, dan zul je nodig hebt om een ​​water test uit te voeren op. Vullen een groot vat, of het bad indien nodig, en voeg een kleine hoeveelheid vloeibare zeep daarvan. Het sop mag niet vol met bubbels, maar de vloeistof moet genoeg dat u bellen met beweging kan maken op basis van je hand. Verzegelen de uiteinden van de watertank en plaats het in het water.

Test de tank

Met alle van de gaten afgesloten, zal de lucht vechten zich een weg naar buiten door de scheur die meestal water lekt. Kijk naar tekenen van belletjes maken hun weg naar de oppervlakte. Dit is het bewijs van de plaats waar de scheur is. Je moet ook in staat zijn om een ​​kleine lijn van belletjes te zien langs het pad van de scheur. Noteer deze en verwijder de tank uit het water, en de reparatie.