rv verlichting tips: hoe om het energiegebruik te verminderen als de motor wordt uitgezet

Het maken van slechts een paar aanpassingen in uw camper verlichting kan blijken te zijn een groot verschil als het gaat om het gebruik van stroom. Als je hebt gevonden dat een hoge energieverbruik is een probleem in het bijzonder voor u, volgt u de onderstaande eenvoudige stappen om het te verlagen.

Veel mensen afdwalen van zonnepanelen omwille van hun initiƫle hoge kosten. Zonnepanelen zijn geweldig, hoewel, omdat je energie en geld te besparen doordat de zon om uw batterij op te laden. Dit helpt om de hoeveelheid stroom die u gebruikt te verminderen wanneer de lampjes op uw camper, omdat ze zal worden aangedreven door zonne-energie. Het bedrag dat u uitgeeft aan zonnepanelen zal moeten betalen uit als u van plan bent om uw camper voor een lange tijd bij te houden, en zij zullen ook zijn waarde verhogen als je besluit om te verkopen.

Stap 1 – Overweeg Zonnepanelen

Het vervangen van uw reguliere verlichting in uw camper kan helpen om de hoeveelheid stroom die wordt gebruikt drastisch te verminderen. De reden hiervoor is dat de stroom die LED is extreem laag. LED-lampen gaan veel langer, maar minder energie verbruiken dan standaard gloeilampen. U kunt ze vinden op hardware of supermarkten en kunnen ze worden vervangen als elke andere gloeilamp. Gewoon verwijderen van de oude lamp en zorg ervoor dat veilig te verwijderen is.

Stap 2 – Gebruik LED verlichting