repareren van krassen in een corian aanrecht

Een corian aanrecht lijkt sterk op natuursteen, en wordt geleverd in verschillende kleuren en tinten. Hoewel het niet erg prijzig, heeft het een gladde en gepolijste look aan, dat eindigt van elke keuken decor. Het is erg belangrijk om uw Corian werkbladen te behouden om schade te voorkomen, en het is mogelijk voor hen om iets te krabben als je niet voorzichtig bent. Als u een kras op de jouwe te vinden, hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om het te verhelpen.

Voordat u kunt beginnen met het herstellen, moet u de grootte van de scratch te bepalen. Veeg het gebied met een vochtige spons, schoon te maken uit het oppervlak en geven u een betere kijk op de situatie dat u te maken met. Als het lijkt alsof de schade gering is, wilt u misschien gewoon proberen schoon te maken, om te zien of dat het probleem zal verhelpen. Maar als de kras is zeker groter, moet u meer serieuze actie, waaronder mogelijk het schuren van het gebied neer te halen.

Stap 1 – Bepaal de hoeveelheid schade

Gebruik een schuursponsje om het gebied schoon te maken met een mild schuurmiddel. Gebruik de vochtige spons weer af te vegen overtollige schoner. Controleer of het schoonmaken van het gebied is verzorgd de scratch. Het kan zijn dat dit meerdere keren te doen voor het aan het werk. Als je eenmaal hebt gekregen ontdoen van de scratch, afspoelen alle schoner, en gebruik een zachte schone doek om het hele aanrecht te drogen. Met een borstel polish het gebied, zodat het overeenkomt met de rest van het werkblad weer.

Stap 2 – Reparatie Small Scratch

Met een grotere kras, gebruik maken van de gootsteen slang of een spuitfles te vullen met water. Dan, neem een ​​natte droge stukje schuurpapier en zand, totdat het hele scratch is verdwenen. Vervolgens vul de spray fles met warm water en afwasmiddel. Spuit dit mengsel over het hele aanrecht en gebruik een schuursponsje om het grondig te reinigen. Zodra je klaar bent, afspoelen het gehele teller, en gebruik een zachte doek om het te drogen. Breng de polish om de glans terug naar de manier waarop het was voordat herstellen. Gebruik een borstel of een schone doek om dit te doen.

Stap 3 – Repareer Grote Scratch

De makkelijkste manier om eventuele schade wordt gedaan in de toekomst te voorkomen is om uw aanrecht te verzegelen. Je moet de juiste kit voor Corian, die kan worden gevonden bij een ijzerhandel of on-line te kopen. Bedek het aanrecht volledig met 1 dun laagje kit. Laat ze drogen voor enkele uren. Vervolgens herhaalt u deze stap tot 1 finale laag aan te brengen. Zodra het aanrecht droog is en je kunt beginnen met het opnieuw gebruikt, moet u niet om het te gebruiken als een snijplank.

Stap 4 – Voorkom toekomstige schade