repareren van een enkel handvat bad en douche cartridge kraan

Wanneer u het repareren van een douche cartridge kraan en een enkele handgreep bad, zult u merken dat er een paar dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden. De algemene taak van de reparatie, te verwijderen, te vervangen en te installeren zijn niet erg moeilijk, zolang je weet dat de juiste stappen om te nemen, en de nodige tools die u zal hebben om het werk snel en efficiënt gedaan te krijgen om te hebben.

Het eerste ding dat u hoeft te doen is het uitschakelen van de watertoevoer afsluiter. Dit is doorgaans te vinden onder uw gootsteen. Het kan ook worden geplaatst in de muur die achter douche samenstel. Echter, als je niet in staat om er een te vinden zijn, dan kun je gewoon uitschakelen van de belangrijkste watervoorziening. Dit kan doorgaans worden gevonden op de watermeter, of kunt u kijken waar de belangrijkste watervoorziening gaat in uw huis. Zorg ervoor dat zodra je het water uit te schakelen dat u de kranen open te stellen. Hierdoor kan het water af te voeren uit de leidingen. U moet laat het water volledig weglopen voordat u de kraan te demonteren.

Stap 1 – Schakel Water

Met een kleine schroevendraaier de handgreep uit de kraan. U vindt dat meestal vinden, de schroef onder een kap die wordt gebruikt voor de decoratie. Je zult in staat zijn om deze cap wrikken uit met je schroevendraaier. Nadat de schroef is verwijderd, moet u in staat om het handvat schudden of gewoon til het op. Zet de hendel uit de weg nadat deze met succes is verwijderd.

Stap 2 – Verwijder Handle

Gebruik uw tang, moet u de cartridge uit de houder te trekken. Er kan een moer of een lock-ring die houdt de cartridge. U ontvangt een schroevendraaier of een tang nodig hebt, zodat u dit kunt verwijderen om de cartridge af te nemen. Zodra u de cartridge verwijderd, controleren om te zien of het schoon kan zijn of als het moet worden vervangen. Neem een ​​doek en reinig het grondig en zet het weer in elkaar, of er nog lekt, dan zul je nodig hebt om het te vervangen. Om het te vervangen, is het een goed idee om het mee te nemen naar een ijzerhandel zodat u een exacte vervanging kan krijgen. Zodra u de juiste vervangende, mee naar huis nemen om weer in elkaar.

Stap 3 – Verwijder cartridge

Je zal beginnen met de invoering van de nieuwe of vers schoongemaakt cartridge weer op zijn plaats. Als er een borgmoer of ring, krijgt dan teruggeplaatst op dezelfde manier was. Vanaf daar zal je gewoon terug te werken in om alles terug te zetten op zijn plaats. Nadat de kraan is met succes in elkaar gezet terug, dan kun je het water weer in te schakelen. Open langzaam de kraan en controleer op lekkage. Als er lekken zijn nadat u de cartridge hebt vervangen, dan kunt u niet hebt iets heel aangescherpt.

Stap 4 – Montage