repareren van een bad kraan handvat

Wanneer u ervaren druipen van een bad kraan handvat moet je onmiddellijk bevestigen aan ophoping van vocht in uw badkamer die kunnen leiden tot schimmel en meeldauw te voorkomen. Gelukkig, het is niet een grote klus. Weten hoe je een bad kraan handvat repareren is kennis die iedereen moet hebben. U hoeft niet te bellen een loodgieter voor de baan. Met slechts een paar minuten en een aantal eenvoudige tools die u kunt het allemaal zelf doen.

Als je gaat naar de badkuip kraan handvat te herstellen, moet u eerst om ervoor te zorgen dat er geen water gaat door de leidingen. Om dit te doen, draai de kraan dicht bij het huis net. Na deze, het openstellen van de kraan en laat het water lopen tot niet meer water door komt.

Stap 1 – Water

Het bad kraan handvat zal een decoratieve deksel hebben. U moet dit om een ​​reparatie te maken te verwijderen. Schuif de punt van een schroevendraaier onder het plaatje en wrikken het af zachtjes. Wees voorzichtig niet te beschadigen. Zet het opzij buiten het bad.

Stap 2 – Kranen

Onder de kap is het ventiel. Het wordt op zijn plaats gehouden door een pakkingmoer. U moet dit om de wasmachine te krijgen te verwijderen. Tang gebruiken voor dit. Uit voorzorg u plakband rond elk van de kaken van de tang gezet. Het zal een betere grip te geven en te voorkomen dat je schade aan de pakkingmoer.

Stap 3 – pakkingmoer

Pak de pakkingmoer tussen de kaken van de tang en draaien in een tegen de klok in totdat het loskomt. Stel de pakkingmoer opzij met het deksel. Zorg ervoor dat dit buiten het bad, zodat het niet per ongeluk verdwijnt in de afvoer.

Stap 4 – Valve Stem

Om de badkuip kraan handvat repareren dan moet je het ventiel te verwijderen. Houd het met de tang en trek hem voorzichtig uit de kraan. Ga voorzichtig met deze beweging, zodat je niet de steel beschadigen.

Stap 5 – Washer

Zodra u het ventiel in de hand, dan heb je een wasmachine op de bodem te zien. Het wordt op zijn plaats gehouden door een schroef. Draai en verwijder de schroef en verwijder de ring. Kijk door de nieuwe ringen die je hebt en selecteer een die dezelfde grootte. Houd de ringen naast elkaar om de grootte te controleren, want het is belangrijk. Plaats de nieuwe ring op de stam en schroef deze op zijn plaats. Draai de schroef niet te vast.

Stap 6 – Montage

Plaats de klepsteel terug in de kraan. Zorg ervoor dat het goed zit. Verplaats het rond om te controleren op dit. Draai nu de pakkingmoer bovenaan de klepsteel. Nogmaals, niet te vast het. Met dit gedaan kan je het deksel weer op zijn plaats te zetten.

Zet op het water bij het stopcontact en vervolgens de kraan totdat water door komt. Zet de kraan en wachten om te zien of er druppels. Als er niet, dan heb je de badkamer kraan handvat gerepareerd. Zo niet, dan moet u de stappen herhalen en probeer een andere ring op het ventiel.