repareren van een aardgas lijn naar een bbq

uw BBQ grill direct aan te sluiten op de gasleiding van uw huis bespaart u de taak van voortdurend opnieuw vullen van de gasfles, net als bij de propaan grill, maar wat moet je doen als het niet goed werkt? Hier zijn enkele tips voor het herstellen van de natuurlijke gas lijn om uw BBQ grill. Volg deze stappen om verder te genieten van de vele voordelen van het aardgas lijnen in uw huishoudelijke apparaten.

1- controleren als het goed werkt

Ten eerste, te identificeren als je problemen hebt. U weet uw grill is nog steeds goed werkt wanneer de kleur van de vlam is blauw gemengd met gele, en het verdeelt de warmte gelijkmatig door alle branders. Het mag niet te maken vreemde geluiden, noch zou veel rook te produceren. Echter, als een van de bovenstaande kenmerken genoemd start niet, dan is het misschien tijd om wat reparatie doen op uw gasleiding zijn. Vergeet niet dat gas is zeer brandbaar, dus voordat het doen van een reparatie werk, sloten hem helemaal uit.

2- controleren op uw Regulator

De druk op uw aardgas lijn is veel hoger dan je eigenlijk nodig hebt om een ​​BBQ grill werken. Dat komt omdat het draait voor velen thuis leveringen op hetzelfde moment. Dit is de reden waarom elke grill heeft een drukregelaar. Dit stuk regelt de hoeveelheid brandstof (aardgas) in te gaan op uw branders. De regelaar is meestal verbonden aan uw natuurlijke gasleiding met een O-ring, en het heeft een kleine vent gat in het midden. Soms wordt dit ventilatiegat verstopt, en het zorgt ervoor dat het gas ongelijk stromen. Bijgevolg de hitte op de branders en de kwaliteit van de keuken, afneemt. U kunt dit eenvoudig vast te stellen door te blazen in de ventilator om het uit te wissen.

3- controleren op uw Brandstofslang

Als de slang, waardoor het gas gaat helemaal uit je natuurlijke gasleiding naar uw grill, is versleten of enigszins beschadigd is, kan het een lekkende probleem te produceren. Dit zal ook invloed op de kwaliteit van de warmte in branders, en uiteraard de kwaliteit op koken. Dit alles behalve de mogelijke gezondheidsrisico veroorzaakt door een gaslek moet sterk worden overwogen. Om uit te vinden waar uw lek is, meng in een kom wat water met vloeibare zeep, dan pak een borstel en verdeel deze gemengde oplossing langs de slang (met inbegrip van de kleppen). Dan afwachten waar weinig belletjes beginnen knallen uit. Dat zijn de plaatsen waar het gas lekt uit. Als de slang heeft een lek, dan moet je om het te vervangen voor een nieuwe.

Dit zijn de meest voorkomende problemen voor een natuurlijk gasleiding leveren van een BBQ grill. Dit zijn ook de eenvoudigste zaken te verzorgen, omdat je professionele hulp niet echt nodig. Echter, je moet heel voorzichtig zijn bij het hanteren van de onderdelen van en het werken met gastoestellen in het algemeen. U kunt ook in staat zijn om toekomstige reparaties te vermijden als u uw BBQ grill regelmatig schoon te maken. Vet kan zich ophopen in de binnenste delen van uw grill, het veroorzaken van verschillende soorten problemen. Tot slot, niet uw grill laten opbaren blootgesteld aan de elementen. Door alle middelen, proberen te houden het goed afgedekt wanneer deze niet wordt gebruikt.